Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar mrb. Yeni focus sedan aldım. Ama geri vitese takar takmaz boş arazide de olsam acayip ses çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Acil yardım lütfen
Soru
murat291
Arkadaşlar mrb. Yeni focus sedan aldım. Ama geri vitese takar takmaz boş arazide de olsam acayip ses çıkıyor. Bunu nasıl çözeceğim ? Acil yardım lütfen
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
14
9
8
5
Popular Days
Ara 16
18
Ara 14
12
Ock 6
5
Ara 19
3
Top Posters For This Question
Bora A. 14 posts
Mertol Kip 9 posts
Yakup Ç. A. 8 posts
Mertcan Çelik 5 posts
Popular Days
Ara 16 2011
18 posts
Ara 14 2011
12 posts
Ock 6 2012
5 posts
Ara 19 2011
3 posts
Popular Posts
Bora A.
Hem öndeki sensör hem de arkadaki sensör ayrı ayrı mesafe ölçebiiyor...Diyelimki uygun park yerini biraz geçe bastınız düğmeye,hemen arka park sensörü devreye giriyor,araba hafif geçince ileriye uygun
Mertol Kip
Seni Aysun Kayacı kesmez. Sevda Demirel gibi birşey lazım sana. Çaktımı ses getirsin.. http://www.youtube.com/watch?v=g5ZTdPYLAj4
Yakup Ç. A.
Arka park sensörü aynı, park için ekstra 2 adet daha var.. Sonradan takmalar ayrı tabi ama park paketi olmadan arka park sensörü olsa mesela orjinalde..Fark olmaz yani...Anlatabildim umarım
Bu soruda 53 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap