Erhan Altunel Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 29, 2013 Merhaba arkadaşlar Daha önce dizel ve çok ekonomik bir araç kullanıyordum. Küçük bir taşra ilçesinde yaşıyorum. İşyerim eve 1,5 kilometre mesafede. Yıllık 10000-13000 km yol yapıyorum. Kullanım alanım ev iş arası şehiriçi, yılda 2 kez tatil ort. 2000 km, ve gerisi ilçe ile il merkezi arası kullanıyorum. Alacağım aracı ortalama 6-7 yıl kullanacağımı öngörüyorum. 1,0 ecoboost ile 1,6 tdci focus titanium sedan arasında karar vermeye çalışıyorum. Sizce tüm bu koşullarda hangisi benim için daha mantıklı olur? Not: araçta performans aramıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 (düzenlendi) Benzinli ile dizel arasında çok büyük bir fark var, fiyat anlamında. Kriterlere en uygun 1.0 ecoboost olur ve forumun çok çok büyük bi kısmı 1.0 ecoboost der Ekim 29, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Üstteki arkadaşa katılıyorum yıllık 10.000 yapacaksınız 1.0 ecoboost daha avatajlı olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 1.0 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 29, 2013 Özellikle günlük mesafeye bakarak. Benzinli yani 1.0 eb Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Evet yıllık km de 1.0 için daha uygun gibi.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Yapılan yol artmayacaksa eğer EB tercihi mantıklı olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
cem aksoy Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Merhaba arkadaşlar Daha önce dizel ve çok ekonomik bir araç kullanıyordum. Küçük bir taşra ilçesinde yaşıyorum. İşyerim eve 1,5 kilometre mesafede. Yıllık 10000-13000 km yol yapıyorum. Kullanım alanım ev iş arası şehiriçi, yılda 2 kez tatil ort. 2000 km, ve gerisi ilçe ile il merkezi arası kullanıyorum. Alacağım aracı ortalama 6-7 yıl kullanacağımı öngörüyorum. 1,0 ecoboost ile 1,6 tdci focus titanium sedan arasında karar vermeye çalışıyorum. Sizce tüm bu koşullarda hangisi benim için daha mantıklı olur? Not: araçta performans aramıyorum. soğuk çalışmadan dolayı 1.0 eb daha uygun diye düşünüyorum. uzun yolda ise kanaatimce 1,6 atmosferiklerden daha iyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Dizel ile arasindaki fazla fiyat farkindan dolayi ecoboost alirdim ben olsam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Kışın kısa mesafede dizel motorun ısınamaması durumu ve az km yapacağınızdan ben de herkes gibi 1.0 diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap