Servet Ö. Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 30, 2013 Hacim kazanmak için kalın stepneyi ince stepneye çevirmek sizce ne derece mantıklı. Dezavantajları varsa nedir? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Kalın kalması mantıksız.Ötesi yok. Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Tolga Başaran Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 nekadar hacim kazanıyorki acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 İnce stepne çok kısa mesafe için limitli hızla kullanılabiliyor. Yani uzun bir yolculukta patlayan lastiği at bagaja sonra yaptır olmuyor. Yol üzeri bir yerde durmak zorundasın. Gecesi var gündüzü var. İnce stepne yerine tamir kitleri ne kadar başarılı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 bir de ince stepneyi ve kenarındaki straforları nerde bulucaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 2011 Nisan'dan beri bu muhabbet var kusacağım artık Detay bilgiler eski başlıklar da var.. Sedan: Hepsi: Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 40 litre yer mi açılıyormuş Ama o zaman da lastik kenarlarındaki köpüklerin derinlikleri azalıyor, bagaj halısının altına ıvız zıfır şeyleri pek koyamıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 40 litre yer mi açılıyormuş Ama o zaman da lastik kenarlarındaki köpüklerin derinlikleri azalıyor, bagaj halısının altına ıvız zıfır şeyleri pek koyamıyoruz. evet bir kaç cm birşey kalıyor bez buz kazıyıcı filan koyuyorum ben. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bora A. Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 30, 2013 Aylardır foruma girmiyorum,bir giriyim diyorum o da ne,benim aylar önce detaylı fotoğraflı yazdığım konu yeni bir konu olarak açılmış...Ben kalın stepneyi ince stepne yaptım,kenarlarını da apartman mantolama köpüğüyle döldurdum süper oldu... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Servet Ö.
Hacim kazanmak için kalın stepneyi ince stepneye çevirmek sizce ne derece mantıklı. Dezavantajları varsa nedir?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap