Sabri Özer Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 (düzenlendi) Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ? Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk (focustan bahsetmiyorum) Ekim 31, 2013 Sabri Özer tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 (düzenlendi) Bu ne demek? düşündüğüm şey mi yoksa Ekim 31, 2013 O. Fatih Yurter tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Bu ne demek? düşündüğüm şey mi yoksa Düşündüğün şey ne ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Düşündüğün şey ne ? Cupra mı aldın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Cupra mı aldın Yok almis olsam illa haberiniz olurdu Sigmama sorunum var iste Benim dusuncem koltuk sokulse altdaki raylar cikarilip 5 cm geri monte edilse ? Yapilabilirmi boyle birsey Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur. Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Bilmiyorum ki aslında gidip bakmak incelemek lazım illa ki bi çözüm bulunur. Hayırlı olsun diyelim forumda tek seatçı olmak zor Toledo yok mu sende beraber gideriz seat clubune FCTr candir ya birakmam burayi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Toledo yok mu sende beraber gideriz seat clubune FCTr candir ya birakmam burayi Ben tekim işte forumda Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım Bura bırakılır mı yav Focus 4 çıksın alıcam ben 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Ben tekim işte forumda Seat club çok durgun TR olandan bahsediyorum world'e bakmadım Bura bırakılır mı yav Focus 4 çıksın alıcam ben Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli. Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Arabalarimizdaki koltuklarin altinda bildigim kadariyla rayli bir sistem var o rayi arka taraftan bir 5 cm kadar uzatabiliyormuyuz boyle bir islem yapan duyan var mi ? Arabada tekken en geriye alir rahat kullanirim 4 kisi olunca biraz one alinir ama %90 tek biniyorum ve koltuk mesafesi pek yeterli degil e araba kucuk (focustan bahsetmiyorum) Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Çok zor. Tabanda duran montaj yerleri kaynaklı tabana. Onları kesersek daha geriye kaynatmalısın. Koltukların o tabana oturan yeride koltuğun aynı zamanda ray iskeleti. Ancak kızaklarda son noktada durmasını engelleyen stoperleri iptal ederek biraz daha geriye kadar çekebilirsin. Ki çok çekersen düşecek arka ray kısmı yerinden çıkacak. 1-2 cm kadar alırsın alsan alsan. Çünkü stop noktalarını zaten geriye koyuyorlar mümkün oldukça. Çok istiyorsan koltuktaki montaj deliklerine kalın bir parça kaynattırırsın 4 köşesine. Eklettiğin parça kadar geriye almış olursun. Koltuğunda orjinalliği bozulur. Tesekkurler, Ben kafamda kolay birseymis gibi hayal etmistim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Koltuk şase'ye monte sabri..Böyle şeyleri yaparım diyenede gitme boşuna..Bir araba için böyle risklere girmeye değmez. Allah korusun yandan darbelerde bile risk artar. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Word durgun asil ya ben sct'ye bakiniyorum fena degil ama yine Ankara agirlikli. Neyseee yok mu bu konuda bilgisi olan yaauu Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm : http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=phHZ2HOkn8s#t=12 (şaka mahiyetinde) 12. sn lütfen 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Koltuk şase'ye monte sabri..Böyle şeyleri yaparım diyenede gitme boşuna..Bir araba için böyle risklere girmeye değmez. Allah korusun yandan darbelerde bile risk artar. Bende onu dusundum airbag pozisyonu falan haklisin Olmaz olur mu, bak bu da bir çözüm : (şaka mahiyetinde) 12. sn lütfen Hightowermiydi neydi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Hightowermiydi neydi Evet sanırım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap