Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Evet hightower, illaki vardır bir yolu bence de adminin dediği gibi tüm sistem şaseye monte ise güvenlik açısından sıkıntılı olabilir. Diğer bir sıkıntı da kemer önde kalabilir. Seat forumunda çözüm getiren olmadı mı yav, bir ara sardıydıydım ben oraya fena değildi. Cupra'nın ya da seat'in farklı araçlarının repair manual'ını bul, orada koltuk değişimine bak, belki bir fikir edinebilirsin. Bir de yetkili servise sordun mu? Küçük araba kullanan tek uzun boylu geniş adam sen değilsindir Sabri, bir sürü roll için araba hazırlayıp geniş/uzun olduklarından başkalarına kullandıranlar var ya da vardı bir ara ben takip ederken. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Evet hightower, illaki vardır bir yolu bence de adminin dediği gibi tüm sistem şaseye monte ise güvenlik açısından sıkıntılı olabilir. Diğer bir sıkıntı da kemer önde kalabilir. Seat forumunda çözüm getiren olmadı mı yav, bir ara sardıydıydım ben oraya fena değildi. Cupra'nın ya da seat'in farklı araçlarının repair manual'ını bul, orada koltuk değişimine bak, belki bir fikir edinebilirsin. Bir de yetkili servise sordun mu? Küçük araba kullanan tek uzun boylu geniş adam sen değilsindir Sabri, bir sürü roll için araba hazırlayıp geniş/uzun olduklarından başkalarına kullandıranlar var ya da vardı bir ara ben takip ederken. Yani içinde rahat ettim tabi ve max kilomdayım şuan tek engel var aramda babam ona soramadım daha ona giren çıkan yok ama Babadır yani alamazsın diyebilir 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yani içinde rahat ettim tabi ve max kilomdayım şuan tek engel var aramda babam ona soramadım daha ona giren çıkan yok ama Babadır yani alamazsın diyebilir Bu duyguyu bilirim, sahibindende uygun fiyatlı eğlenceli arabalar bulup bulup sonra peder bey buna hayatta onay vermez diyerek vazgeçmişliğim oldu çok kez geçmişte Güzel ikna yöntemleri, güçlü sebepler bulman gerek Sabri, en zor ksımındasın işin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Bu duyguyu bilirim, sahibindende uygun fiyatlı eğlenceli arabalar bulup bulup sonra peder bey buna hayatta onay vermez diyerek vazgeçmişliğim oldu çok kez geçmişte Güzel ikna yöntemleri, güçlü sebepler bulman gerek Sabri, en zor ksımındasın işin Bana şans dileyin bu haftasonu söylicem inşallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap