Ateşcan İnal Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Ekim 31, 2013 Bildiginiz gibi daha once Tiguanimizda yasadigimiz problemleri burada paylasmistim. Yilbasinda kredisi bitiyor. Araba 2012 model 1.4 TSI 122 HP white&night.25.000 KM`de.Tanidiklar araciligiyla araci tatmin edecek fiyata satabiliriz. Ben daha once 1.6 Ecoboost 182 HP tiptronik sanziman ve selective donanimli Kuga test ettim.Araba gercekten donanim,motor,konfor acisindan cok guzel. Benim merak ettigim ve supheye dustugum 2 konu var: 1:1.6 ecoboost 182 hp motorlu aracta ki sanziman powershift degil de normal tiptronik sanziman.Test ettigimde sanziman hosuma gitmisti ama bu sanziman bize problem cikartir mi? 2.Aracin sehir ici yakiti internet sitesinde neredeyse 11 lt.civari.Arac sakin kullanilsa dahi 11 lt yakar.Atak kullanirsak eger 13-14 lt`lere kadar cikar. Bu 2 konuda goruslerinize ihtiyacim var.Simdiden tesekkur ederim Iyi gunler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Ben olsam mecara arayıp değiştirmezdim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Tiptronik şanzıman bildiğim kadarıyla yarı otomatik olan powershift'ten daha sorunsuz ve uzun ömürlü. Genelde eski tip tork konvertörlü denilenler böyle ancak Ford'da durum farklı mıdır bilemiyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Manueli varsa hiç durmazdım. Otomatik için bir şey diyemem. Otomatik vitesli araca sahip olanlar ve gerçekten otomatik vites hakkında bilgisi olanlar konuşursa yanıltmamış oluruz. Üstün körü konuşmak en kötüsü. Belki oldukça iyi bir şanzıman var Kuga da. Hangimiz bilebiliriz ki? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Tiptronikler banko 200.000 km gider. 300.000 olursa çok yumuşak kullanılmış ve şansınız yaver gitmiştir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 31, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus I → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Otomobil Önerisi " kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. 19 yaşındaki genç arkadaşlarımız da böyle bir focus 1 hatası yaparsa yapacak birşey yok sanırım. Saygılarımızla,Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Hangimiz bilebiliriz ki? The truth is out there... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 The truth is out there... Hani nerede? Göremiyorum! 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Paranız çoksa değişiklik yapılabilir. Bana gereksiz gözüküyor. İkinci el olarak VW daha başarılıdır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Bence bunları şimdi almak biraz riskli. Şu an ki avantajları 1.6 vergisi verip 2.5-3 litre gibi performans sunmaları. Şu sözedilen yeni emisyona geçilirse Kuga 2.2 dizel SUVlerden bile fazla vergi verebilir. Söylenti ama risk var yani.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Bence bunları şimdi almak biraz riskli. Şu an ki avantajları 1.6 vergisi verip 2.5-3 litre gibi performans sunmaları. Şu sözedilen yeni emisyona geçilirse Kuga 2.2 dizel SUVlerden bile fazla vergi verebilir. Söylenti ama risk var yani.. Kanun değişirse önceki araçları kapsamayacak diyorlar, yani o tarihten sonra alınacaklar için(miş). Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap