Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Aynen öyle fırlıyor. Abd'den alırsak da 4400 lira. Retina ile fiyatlar arttı maalesef eskilerininde satışı artık yok. Ben 2 yıl'ı aşkın süredir 13 kullanıyorum. Zaman zaman yetmiyor evet ama ne yapalım ? Yalnız apple yine bizim için iyi iş çıkardı kimileri için geç olabilir ama kaç teknoloji firmasının direkt online satışı var ve desteği var (yakında ekleniyor) Tebrikler Onlara Ya yanlış anlaşılmasın burda Apple karşıtlığı yapmıyorum, dediğim gibi fiyatı uygun olsa direkt gider Macbook alırım ama 15'' almam lazım, o da fiyat olarak çok pahalı... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Ya yanlış anlaşılmasın burda Apple karşıtlığı yapmıyorum, dediğim gibi fiyatı uygun olsa direkt gider Macbook alırım ama 15'' almam lazım, o da fiyat olarak çok pahalı... Tabi canım herkesin ortak kanısı o zaten. Ama yine de almak istersen 13.3 ile deneyim kazanabilirsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Ya yanlış anlaşılmasın burda Apple karşıtlığı yapmıyorum, dediğim gibi fiyatı uygun olsa direkt gider Macbook alırım ama 15'' almam lazım, o da fiyat olarak çok pahalı... Gerçekten pahalı. O kadar parayı değecek fark var mı? Soru işareti. Ama bugün alacak olsam sıradan bir cihaza vereceğim paraya daha çok acırım 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Tabi canım herkesin ortak kanısı o zaten. Ama yine de almak istersen 13.3 ile deneyim kazanabilirsin Biraz pahalı bir deneyim olur benim için 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Biraz pahalı bir deneyim olur benim için 12 taksit ya, iş hayatının gözünüz seveyim diyenlere Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Biraz pahalı bir deneyim olur benim için Bana 13 yetiyor ama her gün yoğun iş için kullanacaksan uymayabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 12 taksit ya, iş hayatının gözünüz seveyim diyenlere İş hayatımı CEO olarak devam ettirebilirsem tek çekim de olabilir ama maalesef Bana 13 yetiyor ama her gün yoğun iş için kullanacaksan uymayabilir. Kesinlikle... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 5s 'in özelliklerine bakayım diye girdim anam satın alınabiliyor falan. Elim gitti gitti geldi. Ne gerek var böhüü Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 5s 'in özelliklerine bakayım diye girdim anam satın alınabiliyor falan. Elim gitti gitti geldi. Ne gerek var böhüü Bende bir ipod Classic 160gb alıyım diyorum ama. Taksit felan da var. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Bende bir ipod Classic 160gb alıyım diyorum ama. Taksit felan da var. Bende shuffle alacağım gibi. 120 lira 12 taksit apple gözünü seveyim ya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Hacım seninki de ölümü gösterip sıtmaya şükrettirmek gibi olmuş.. Aynı özelliklerdeki (retina hariç) laptopları maksimum, taş çatlasa, dünya yerinden oynasa 3000-3500'e alabilirken kalan 3500-4000'i ısırılmış elma amblemine ve retina ekrana mı veriyorum? bana mantıklı gelmiyor.. evet dediğim fiyata satılsa ben de Macbook alırım ama 7000'e benden ancak bir meççik alır... Meççik için: http://tr.wiktionary.org/wiki/me%C3%A7%C3%A7ik Ne için alındığına bağlı, abim sezon sonu diye ucuza bulup almış, kullanamayıp bana verdi mesela. Bence fena değil. 7000 verir miyim, ne kadar param olduğuna bağlı, SSD'si olmayan veya bütçesine SSD dahil etmediğim hiç bir dizüstüne 2500 bile verilmez bence. Benim 1900'e aldığım kötü HP ile çaıtr çatır oyun da oynanıyordu diğer işler de yapılıyordu. Hor kullanımıma da dayandı makine. Beklenti önemli, bana kalsa dizüstü bilgisayar kavramının tamamen yok olup dummy terminallerin kullanılması lazım eski zamanlarda kısmen olduğu gibi de internet şartları el vermiyor. Meççik güzel bir alternatif kelime olmuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 (düzenlendi) 13" laptop alacaklara alternatif olarak vga çevirici ile monitörünüzde kullanabilirsiniz. Daha kullanışlı oluyor. Her sene yeniliyorum ben 13" olarak. Mid 2012 en son kullandığım ve sıkıntı çekmiyorum, retinayada geçmedim. Disk(240G SSD) ve ram(16G) taktıktan sonra alet benim kullanımımla 3-4 sene gideceğe benziyor. Kasım 1, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 13" laptop alacaklara alternatif olarak vga çevirici ile monitörünüzde kullanabilirsiniz. Daha kullanışlı oluyor. Her sene yeniliyorum ben 13" olarak. Mid 2012 en son kullandığım ve sıkıntı çekmiyorum, retinayada geçmedim. Disk(240G SSD) ve ram(16G) taktıktan sonra alet benim kullanımımla 3-4 sene gideceğe benziyor. Sen onu sat retinaya geç yeni versiyonlar gayet iyi.Güncelleme aldı cihazlar.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Sen onu sat retinaya geç yeni versiyonlar gayet iyi.Güncelleme aldı cihazlar.. İyide alet haydi haydi yetiyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 İyide alet haydi haydi yetiyor bana. Ne olur yani alsan-satsan ekonomiye can versen alla alla Retina iyidir iyi ekranı cam gibi maşallah Keşke piyango çıksa da alsak 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap