Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Ne olur yani alsan-satsan ekonomiye can versen alla alla Retina iyidir iyi ekranı cam gibi maşallah Keşke piyango çıksa da alsak Pardon yeni düştü jeton Ekonomi bensizde gayet canlı Bu arada şimdiye kadar macbook pro ya hiç para vermedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Sezgin Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 @Yakup Çağatay,belkin yok...incase ve just wireless diye modeller var... http://store.apple.com/tr/product/HB254ZM/A/lightning-kablolu-incase-mini-ara%C3%A7-%C5%9Farj-aleti?fnode=48 http://store.apple.com/tr/product/HA782ZM/A/just-wireless-ara%C3%A7-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1?fnode=48 incase i alayım diyorum... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 @Yakup Çağatay,belkin yok...incase ve just wireless diye modeller var... http://store.apple.com/tr/product/HB254ZM/A/lightning-kablolu-incase-mini-ara%C3%A7-%C5%9Farj-aleti?fnode=48 http://store.apple.com/tr/product/HA782ZM/A/just-wireless-ara%C3%A7-%C5%9Farj-cihaz%C4%B1?fnode=48 incase i alayım diyorum... Belkin teknomarketlerde var. 2 yıldır kullanıyorum bozulmadı ve çok hızlı şarj ediyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ve türkiye mağazası 5 Nisan'da açılıyor.. https://www.apple.com/tr/retail/zorlucenter/ Ey gidi bunu ben açacaktım Kısmet olmadı..Diğerlerini açarız belki diye avunuyorum 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Ey gidi bunu ben açacaktım Kısmet olmadı..Diğerlerini açarız belki diye avunuyorum Biz açarız senin yerine Pazartesi çalıştığım yerde yeni HTC One M8 lansmanı olacak bu arada. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Biz açarız senin yerine Pazartesi çalıştığım yerde yeni HTC One M8 lansmanı olacak bu arada. Çalışan olarak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Çalışan olarak Aaaa anladım. Boşver ya adı güzel ama sonunda mesleğin olan bir iş değil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Aaaa anladım. Boşver ya adı güzel ama sonunda mesleğin olan bir iş değil. Yazın takılırdık da part part fena mı ihtiyaç halinde çağıracaklar bakalım belli olmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Apple Store çalışanı olmak çok zahmetli ve gereksiz bir şey bence. Tüm gün dört bir yanında Apple zımbırtıları olması güzel de müşterilerin soruları falan filan çok yorar adamı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Apple Store çalışanı olmak çok zahmetli ve gereksiz bir şey bence. Tüm gün dört bir yanında Apple zımbırtıları olması güzel de müşterilerin soruları falan filan çok yorar adamı Yorulmayacağın bir meslekle meşgul olabilmeni dilerim Mertcancığım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yorulmayacağın bir meslekle meşgul olabilmeni dilerim Mertcancığım. Boş yorulmayacağım diyerek düzelteyim o zaman. O kadar bir beklentim yok da Google gibi bir nimet varken ve vereceğim bilginin fazla kaçacağı bir durumda konumda olmayı istemem Yorulsam da mümkünse random olayların olmadığı ve az stresli olsun la, tırstıtırdın sen beni baya. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Boş yorulmayacağım diyerek düzelteyim o zaman. O kadar bir beklentim yok da Google gibi bir nimet varken ve vereceğim bilginin fazla kaçacağı bir durumda konumda olmayı istemem Yorulsam da mümkünse random olayların olmadığı ve az stresli olsun la, tırstıtırdın sen beni baya. Şu lafların profesyonel iş hayatına bulaşmamış bir insandan duymak nasıl bir keyif veriyor anlatamam. (dahlamı attın sen dahlaaa modunda) Gönünü görecen olmm ahahah Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 La hep standart standart laflar, iş hayatına gir öğrenirsin, büyüyünce görürsün, o işler öyle değil, seni de leylekler bıraktı zaten falan filan. Neyse az kaldı mezuniyete görürük nedir ne değildir de bu tipik Türk mantığı, ben çektim o da çekeceğe benzetiyorum ben bu yorumları. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Mertcan Google ile bu aynı değil onların perakende satışı yok. Bu mağazalar da kurumsal değil Apple Store iyidir yaşayan bilir üstad. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2014 La hep standart standart laflar, iş hayatına gir öğrenirsin, büyüyünce görürsün, o işler öyle değil, seni de leylekler bıraktı zaten falan filan. Neyse az kaldı mezuniyete görürük nedir ne değildir de bu tipik Türk mantığı, ben çektim o da çekeceğe benzetiyorum ben bu yorumları. Tabi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap