Ümit Vaysaloğlu Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2013 Sayın forumdaşlarım. Samsung Galaxy s3 mini kullanıyorum. Dokunmatik ekranlı telefonlarda konuşurken ekran otomatik olarak kilitleniyor bilirsiniz. Benim telfonumda da böyle bir şey vardı. Ancak her ne olduysa şu an o üstteki kamera ya da sensörler kapatıldığında maalesef ekran kilitlenmiyor. Konuşma sırasında dokunmatik ekran nedeniyle farklı yerlere kulağımla basıp görüşmeye engel olabilecek şeyler yapabiliyorum. Ya da telefonu kapattığımda bir sürü şey açılmış oluyor. Sadece gelecek olursak konuşma sırasında ekranın kilitlenmesini nasıl yapabiliriz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Sensör mü bozuldu ? Yada yazılımsal hata mı var önce buna bakılmalı. En kolayı telefona yeniden yazılım yüklemek.Sonrasında gerekirse ön kısmı değiştirmek veya VARSA bu tür programlar bunlar yapılabilir. (ios cephesinde sensörü bozuk cihazlara app yükleyerek yapabiliyoruz (jb ile)) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Hocam sensör kapatıldığında, telefon, kulağına yaklaştığını nereden algılayacak? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Hocam sensör kapatıldığında, telefon, kulağına yaklaştığını nereden algılayacak? Onu demek istemiyor, yani sensör'ü eliyle/kulağında/yüzüyle kapatınca çalışmıyor diyor yani arıza olmuş bir sebeple. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Onu demek istemiyor, yani sensör'ü eliyle/kulağında/yüzüyle kapatınca çalışmıyor diyor yani arıza olmuş bir sebeple. Anladım. Ben de sensörü kılıf vb bir şeyle kapatmış, bir de çalışmıyor diyor sandım *#0*# Android Sensor Box uygulaması ile tüm sensörlerinizi test edebilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 @Yakup Çağatay, Herhangi bir ayarı yok yani. İşte bu kötü oldu şimdi. Yarın telefoncu bir arkadaşa göstereyim bakalım. Program falan yükleyerek kurtarabilirsek iyi olur. Garantiye gönderipte sorunumun çözüldüğü bir cihazım olamadı ne yazık ki bu güne kadar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Fabrika ayarlarına dön abi. Ayarlardan yedekle ve sıfırla kısmından yapabilirsin. Ben s3 kullanıyorum şimdi karıştırdım göremedim bi sıfırlamayı dene istersen? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Neler gidecek fabrika ayarlarina donersem biliyormusun. Hersey giderse kotu yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Neler gidecek fabrika ayarlarina donersem biliyormusun. Hersey giderse kotu yani. Herşey, bilgisayara yedek al hiçbirşey gitmez.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yedekle var biraz bakın bende tam bilmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 S2 de ayarı var, ama nerde bakınayım biraz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 S2 de ayarı var, ama nerde bakınayım biraz. Az cok benzesiyorlardir. Valla cok iyi olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Ümit, arama ayarlarında "aramalar sırasında yakınlık sensörünü aç" şeklinde bir tercih var bunu devreye alırsan olacaktır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Ümit, arama ayarlarında "aramalar sırasında yakınlık sensörünü aç" şeklinde bir tercih var bunu devreye alırsan olacaktır. Aynen öyle ben aradım bulamadım ama böyle bi ayar olduğunu hatırlıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Ümit, arama ayarlarında "aramalar sırasında yakınlık sensörünü aç" şeklinde bir tercih var bunu devreye alırsan olacaktır. Abi cok sagol. Valla telefonla konusmak zulum oluyordu. Duzeldi sayende. Cok tesekkur ediyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap