Volkan Bayındır Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 1, 2013 Açıklamalarım ve sorularım aşagıdadır Ve Şimdi tanıdık bır abımızın eskı arabası gelıyorr Jant modellerıne bakarken facebook dakı bır focus grubunda buldum onlarıda paylaşmak ıstedım Şelcuk abııı Evett .. siz değerli kardeşlerim abilerime sorum şu : Aracım yukarıdakı aracdır . Sizce hangı janttan almalıyım ? şuanda 15 jant uzerınde 16 mı almayım 17 mı bu renge hangı jant uyumlu olur ( aracın camlarına amerıkan fılm cekılcekdır 2 hafta ıcınde ) Fikirlerinizi önerilerinizi beklıyorum ve şimdiden herkese teşekkur ediyorum zaman ayırdıgınız ıcın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 3. foto sağda olan araçtaki jant. Büyüklüğü hakkında bir şey diyemem abi ama o jant sedana da iyi gider Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 3. foto sağda olan araçtaki jant. Büyüklüğü hakkında bir şey diyemem abi ama o jant sedana da iyi gider bende gözume bı kestırdım onu ama dıgerlerındede gönlum kalmadı degıl kardesım karıstı kafam anlıyacagın Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Guest Zahid U. Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 1, 2013 bende gözume bı kestırdım onu ama dıgerlerındede gönlum kalmadı degıl kardesım karıstı kafam anlıyacagın Aslında jantların hepsi birbirinden güzel sadece dediğimi sedana yakıştırdım zevkini beğendim içe göçük olan hariç Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 17' cmax jantı, başka jant yakıştıramıyorum onu görünce Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Aslında jantların hepsi birbirinden güzel sadece dediğimi sedana yakıştırdım zevkini beğendim içe göçük olan hariç eyv kardeşim 17' cmax jantı, başka jant yakıştıramıyorum onu görünce Bu sanırım demek ıstedıgınız jant modeli focus 2 olsa yakısır kesınlıkle dıyebılırım tıtanyum serılerıne özellıkle ama focus 1 de ne kadar hos oturaklı durur bılemıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 http://ipocars.com/imgs/a/f/h/v/w/ford__focus_c_max_titanium_2_0_tdci_136cv_dpf_2009_4_lgw.jpg bundan Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 (düzenlendi) Kasım 2, 2013 Servet Özkan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 http://ipocars.com/imgs/a/f/h/v/w/ford__focus_c_max_titanium_2_0_tdci_136cv_dpf_2009_4_lgw.jpg bundan F1 e gıdermı sızce nasıl bırsey olur hayal edemedım suan 16 mı alsak 15 cok kucuk durur jant konusunda cok kararsızım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Jant konusunda bir fikir vereyim ben sana. Jant değiştirmek için değiştirme. Değiştireyimde güzel birşey bulurum kafasında olma yani. Bence rahat bırak bu isteğini, ne zaman güzel bir jant görürsen onun üstüne yürü. İki gün sonra hevesin başka gördüğün bir janta kayarsa paran cebinde kalmış olur. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Jant konusunda bir fikir vereyim ben sana. Jant değiştirmek için değiştirme. Değiştireyimde güzel birşey bulurum kafasında olma yani. Bence rahat bırak bu isteğini, ne zaman güzel bir jant görürsen onun üstüne yürü. İki gün sonra hevesin başka gördüğün bir janta kayarsa paran cebinde kalmış olur. Anladım abı dogru söyluyorsun aslında ben bır an önce arabayı yapmak cabası ıcerısındeyım sanırım zamana yaysam daha ıyı olucak Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Anladım abı dogru söyluyorsun aslında ben bır an önce arabayı yapmak cabası ıcerısındeyım sanırım zamana yaysam daha ıyı olucak Biyere mi yetişiyon? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Biyere mi yetişiyon? hayır da işde böyleyken sankı bırseyler eksık hemen yapıp bıtıreyım ıstıyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Kız iteyecen sanki arabaya. Oğlum okulu bitirsin askerliği yapsın işi gücüde olunca everecez der gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Kız iteyecen sanki arabaya. Oğlum okulu bitirsin askerliği yapsın işi gücüde olunca everecez der gibi. abı cok yaşa ya çok guldum aksam aksam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap