Coşkun Avcu Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2013 Aracın tavanındaki çıtaları cam çerçeveler gibi değiştirebilir miyiz? Yapan var mı hiç? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Otomobil Sohbetleri" kategorisinden "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Umut Akbaba Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Tavandaki citayi kim goruyor ki dogru duzgun ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Aslında benim de aklıma geliyor, araç HB olduğu için yüksek çıtayla değiştirsek cip havası olur nemolardan ne eksiğimiz var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Tavandaki citayi kim goruyor ki dogru duzgun ? Ben 5. katta oturuyom, hep görüyom:)) Aslında benim de aklıma geliyor, araç HB olduğu için yüksek çıtayla değiştirsek cip havası olur nemolardan ne eksiğimiz var Yüksek çıta değil de plastikten kurtulmak için bence güzel olur. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 3, 2013 Neyse hocam arabamız aynı, rengi aynı, mesafe kısa hele sen bi yap ben de kopya çekeyim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Ben 5. katta oturuyom, hep görüyom:)) Yüksek çıta değil de plastikten kurtulmak için bence güzel olur. Pardon anlamadım ben galiba, plastik yerine ne takmak istiyorsunuz? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Pardon anlamadım ben galiba, plastik yerine ne takmak istiyorsunuz? Krom çıta.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Dacia Sandero Stepway gibi mi olsun yani? Eee arabayı da yükseltelim, hatta kenarlarına da siyah bant çektirelim. Bir ara getz lere falan yaptırıyorlardı. Bence komik görünüyordu Getz de. Sadece Getz olarak da değerlendiremiyorum. HB bir otomobile tavan çıtası yakışmaz diye düşünüyorum. Ama SW için olmazsa olmaz tavan çıtası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 5, 2013 Dacia Sandero Stepway gibi mi olsun yani? Eee arabayı da yükseltelim, hatta kenarlarına da siyah bant çektirelim. Bir ara getz lere falan yaptırıyorlardı. Bence komik görünüyordu Getz de. Sadece Getz olarak da değerlendiremiyorum. HB bir otomobile tavan çıtası yakışmaz diye düşünüyorum. Ama SW için olmazsa olmaz tavan çıtası. Ben vazgeçtim.... Amacım sadece tavandaki siyah çıtaların plastik değil de metal olduğunda aracın nasıl görüneceğiydi... Şimdiye kadar kimse yaptırmadığına göre iyi bişey değil galiba... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Krom çıta.... Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Tavanda çıta mı var yahu konuyu görmesem aklıma bile gelmeyecek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 (düzenlendi) Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Aynı şeyi ben istiyorum....Yaptıran var mı diye...Cam çerçevelerle (3ü birlikte) güzel durur mu diye... Kasım 6, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Açıkcası krom çıta ile hayal bile edemedim. Yaptırsanızda bizde görsek nasıl oluyormuş Aynı şeyi ben istiyorum....Yaptıran var mı diye...Cam çerçevelerle (3ü birlikte) güzel durur mu diye... Sanmıyorum ki bunun için üretilmiş bir ürün olsun. Photoshop bilen bir arkadaş belki yardımcı olur Kişisel kanaatim kesinlikle yakışmayacağı yönünde. Bunuda geçtim ne gereği var? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Ben araca uzun uzun baktım da o çıtalar ön camın çerçevesindeki siyahlığı tamamlıyor, güzel duruyor yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Coşkun Avcu
Aracın tavanındaki çıtaları cam çerçeveler gibi değiştirebilir miyiz?
Yapan var mı hiç?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 14 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap