Dorukan G. Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 2, 2013 Herkese merhaba, Ara ara foruma girip konu paylaşmaya devam ediyorum Bu seferki konum dünyanın en çok tanınan otomobil programı ve dergisi olma niteliğine sahip Top Gear'ın yaptığı inceleme hakkında. Top Gear tam 20 yıllık bir seri ve 20. yıllarına özel olarak son 20 yılın en başarılı 50 otomobilini seçtiler. Bu sıralamada araçların kullanışlılığı, hızı, yol tutuşu, sürüş zevki ve fiyatı gibi bir sürü etken kullanmışlar ayrıca 100.000 den fazla online oylamada dikkate alınmış. Mesajımda ilk 10 aracı paylaşıcam diğerleri için link: http://www.topgear.com/uk/photos/20yearsofcars-mag-promo 10. 2010 Lexus LFA 9. 1993 Renault Clio Williams 8. 1993 Porsche 911 993 7. 1998 Ford Focus (Gönüllerin birincisi) (5 kapılı bir hatchbackin yararlı olmakla kalmayıp arzulanan ve zevkli bir araba olabiliceğinin kanıtı demişler) 6. 1999 BMW 320d 5. 1996 Porsche Boxster 4. 2009 Ferrari 458 3. 2003 Rolls Royce Phantom 2. 2005 VW Golf GTI Ahhh ahhhh çok yakmasa haftaya alıcam ama napıcaksın. 1. 2005 Bugatti Veyron Başka konularda görüşmek dileğiyle. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 1999 BMW 320d Küçükken aşıktım ben bu arabaya Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Ben buyudum hala clio williams a asigim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Bende clio rs172 lere hastayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Hep ford hastasıyım hepde ford ve mercedes hastası kalacağımdan eminim bmw kadar sevmediğim bi araba yok tofaş daha şerefli geliyor bana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 14. sırada da 2012 Fiesta ST var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dorukan G. Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 2, 2013 Ben kendi yorumumu yapıyım 1 senedir 2004 F1 im var 14.000 km civarı yaptım. Haricinde de çok araba kullandım ama F1 in direksiyon tepkisini, yolu hissettirişini hiç birinde bulamadım gerçekten harika bir araba, sert girdiğin virajda understeer dan çıkıp arkanın bağımsız süspansiyonla kendini hafifçe bırakması anlatılamıyıcak bir duygu. Yine içim gitti aklıma gelince. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap