Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Aracım henüz 450km de ancak özellikle parke taş döşenmiş yollarda aracın altından lok lok şeklinde sesler geliyor.Gariptir tümseklerde olmuyor bu ses yalnızca parke taş döşenmiş yolda ve hafif engebeli toprak yolda giderken oluyor.Acaba bu durum normal midir? Bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.Saygılar
Soru
Tayyar Arslan
Aracım henüz 450km de ancak özellikle parke taş döşenmiş yollarda aracın altından lok lok şeklinde sesler geliyor.Gariptir tümseklerde olmuyor bu ses yalnızca parke taş döşenmiş yolda ve hafif engebeli toprak yolda giderken oluyor.Acaba bu durum normal midir? Bu konuda fikri olan arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.Saygılar
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
7
5
4
4
Popular Days
Ksm 6
18
Ksm 10
4
Ksm 7
4
Mar 12
4
Top Posters For This Question
Servet Ö. 7 posts
hamit bilgi 5 posts
Doğan Kurban 4 posts
Ali Fatih Dursun 4 posts
Popular Days
Ksm 6 2013
18 posts
Ksm 10 2014
4 posts
Ksm 7 2013
4 posts
Mar 12 2014
4 posts
Popular Posts
Tayyar Arslan
Aracım henüz 450km de ancak özellikle parke taş döşenmiş yollarda aracın altından lok lok şeklinde sesler geliyor.Gariptir tümseklerde olmuyor bu ses yalnızca parke taş döşenmiş yolda ve hafif engebel
Ali Fatih Dursun
Doğrudur, kabul ediyorum, eksik okumuşum
Ümit Vaysaloğlu
O seslere çözüm bulabilen tek bir üyemiz oldu. Erzurumluydu. Bir ara foruma geldi. O seslerin kaynağı direksiyon kutusu değil, tamamen farklı bir yer demiş ve bir daha kendisinden haber alamamıştık.
Bu soruda 35 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap