Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 6, 2013 Arkadaşlar elimde bi çift 8li led ve bi çift led sis farı var. Sis farlarını söktürüp taktırsammı ? 8Li ledleride ön plaka panjuruna taktırsam nasıl olur ? Arka stop lambalarınıda beyaz yerlerini hafif koyu siyah yaptırsam ? Düşüncelerinizi alabilir miyim ? Ha bide bu sis ledlerini taktıran arkadaşlar varsa aydınlatışı nasıl öğrenebilir miyim ? Sis ve 8li ledler bunlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Benim görüşüm bu saçma şeylerle arabanı kirletmemenden yana..Aydınlatsa ne olur apaçi işi şeylerden vazgeç 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Sarı sarıda çok gıcık duruyo oldum olası sarı rengini sevmem be abi daha sade ve hoş durur gibime geliyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Sarı sarıda çok gıcık duruyo oldum olası sarı rengini sevmem be abi daha sade ve hoş durur gibime geliyor Sen arabayı sürerken yere mi bakıyorsun yoksa önüne mi ? Yada araçtan inip lambalarını mı izliyorsun 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Arabayı kullanmaktan çok izlemeyi daha çok seviyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 6, 2013 notto sisleri aldım taktım ve 2 saat sonra söktüm çok kalitesizdi aydınlatmıyor ve ledler tam düz değil sislerden bitaneside yamuk oturur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yapma ya :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Boşverin Allahasen böyle şeyleri.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap