nejdet vatansever Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 merhaba arkadaşlar, ben arabamın far ampüllerini değiştirmek istiyorum sizce far ampüllerini beyaz renk taksam nasıl olur. birde sizden ricam hangi marka ve hangi model almalıyım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Merhaba; Eğer xenon far takmak istiyorsanız farlarınızıda değiştirmeniz, mercekli far almanız daha iyi olur. Hem daha iyi görüş için hemde karşıdan gelen sürücüler için. Mercekli far olmazsa gözleri kör ediyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 nejdet vatansever Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Merhaba; Eğer xenon far takmak istiyorsanız farlarınızıda değiştirmeniz, mercekli far almanız daha iyi olur. Hem daha iyi görüş için hemde karşıdan gelen sürücüler için. Mercekli far olmazsa gözleri kör ediyor. xenon takmayı düşünmüyorum ben sadece sarı yanan ampülleri beyazlarıyla değiştirsem diyorum merceksiz xenonları trafikte bende beğenmiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 halojen ampulun kralı philips extreme visiondur. bembeyaz yanmaz ama en iyi aydınlatmayı sağlar. beyaz ampullerle kötü hava koşullarında sıkıntı yaşarsınız. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 nejdet vatansever Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 halojen ampulun kralı philips extreme visiondur. bembeyaz yanmaz ama en iyi aydınlatmayı sağlar. beyaz ampullerle kötü hava koşullarında sıkıntı yaşarsınız. sıkıntı derken önümü göremezmiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 sıkıntı derken önümü göremezmiyim Evet. Yağmurda vs. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 nejdet vatansever Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 yardımlarınız için çok tşk ederim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Night breaker plus kullanıyorum 10.000 km'dir. Çok memnunum aydınlatmasından. 3700K renk veriyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 nejdet vatansever Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 benim niyetim sarı ampül yerine park,sis,far ampüllerini beyaz veya beyaza yakın bir renk ampül takmaktı. ama yorumlara baktığımda önümüz kış beyaz ampül düşmanı yağmur ve kötü hava şartlarından dolayı fikrimi yaza kadar ertelemeye karar verdim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
nejdet vatansever
merhaba arkadaşlar,
ben arabamın far ampüllerini değiştirmek istiyorum sizce far ampüllerini beyaz renk taksam nasıl olur.
birde sizden ricam hangi marka ve hangi model almalıyım
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 8 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap