Firat Tuna Deniz Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Merhaba arkadaslar ; aracim 2011 titanium focus. Aracimin plaka isiklandirma ampullerini led ile degistirmek istiyorum . Fakat ariza isigi yakarmi diye siz degerli forumdaslarima sormak istedim Simdiden tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Cmax yakmıyordu Buda yakmıyordum bence, kullanan yanıtlar ama, yaksa bile paralel 33ohm11watt tas direnc bağlarsanız soner. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yakmıyor kesinlikle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Firat Tuna Deniz Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Tesekkur ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 bugün led park lambası plaka lambası iç kapı altı ışıkları ve beyaz ampül sis taktırdım arıza lambası yanmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 adem çavuş Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Beyaz ampul sis verimli mi? Diğer küçük ledler arıza yakmıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Beyaz ampul sis verimli mi? Diğer küçük ledler arıza yakmıyor. beyaz ampul sis verimli değil yakından beyaz uzaktan bakınca yine sarı görünüyor zaten birisi patladı bende eskileri yerine taktım 50 tl boşa gitti bu hafta sonu aksaraydan xenon alıp sislere xenon yapıcam eski aracıma almıştım çin malı ama yaklaşık 2 yıl hiçbirşey olmadı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 25, 2013 Focuslarda sadece kısa hüzmede arıza olunca ikaz veriyor. Bmw, Vw araçlarında arka plaka sol aydınlatma diye çıkıyor arıza durumunda 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Firat Tuna Deniz
Merhaba arkadaslar ; aracim 2011 titanium focus. Aracimin plaka isiklandirma ampullerini led ile degistirmek istiyorum . Fakat ariza isigi yakarmi diye siz degerli forumdaslarima sormak istedim
Simdiden tesekkur ederim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap