Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 7, 2013 Sevgilimin arkasına ve benzin kapağına yaptırdıklarım nasıl olmuş ? Yavaş yavaş ufak tefek şeyler yapılıyor şimdiden paylaşmaya başlayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Retro programını yazana diyecek lafım yok fotoların anasını ağlatıyor hiçbirşey anlaşılmıyor kusura bakma. 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Bence 2-3 liralık stickerdan çok ST tampon falan taksan daha gösterir kendini en azından modifikasyon olur 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Başlangıcı yazdığımı görmedin sanırsam ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Başlangıcı yazdığımı derken orda bı kaldım bende 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 7, 2013 Olmamis apaci modifiyesi benim gozumde hepsi bu yaptiklarinin Tepki verme buraya attiysan iyi kotu her turlu yoruma katlanicaksin 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Aracınıza olan hevesiniz güzel ama bence gerçek bir sevgili edinip arabaya sevgili demeyi bırakın.. Bir de modifiye, başlangıç da olsa sticker ile olacak şey değil. Ben toptan modifiyeye karşıyım o ayrı mesele... 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emre V. Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 2, 2013 Başlangıcı yazdığımı görmedin sanırsam ? merakımdan soruyorum ; neden ortamı gerici konuşmalar yapıyorsun sürekli ? Bence olmamış , kendine bir sevgili bulup , focus ile ilişkini bitirmelisin. ( Hatta rahat bırak ) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Uzun bi aradan sonra herkese tekrardan merhabalar Aracıma aldığım ledli sis farlarını taktık 8li ledleri panjurumuza yerleştirdik amerikan park modüllerini yaptık ve ford logosunun altına kırmızı bi şerit yapmıştık Fakat artık sıkılmaya başladık bu durumdan İşlerim nedeniylede bayadır aracımla ilgilenemiyordum evden işe işten eve koşuşturmacası falan filan benzin almadan almaya 3 ay sonra yıkattım Bide ufak bi kaza geçirdim Rabbim kimsenin başına kaza bela vermesin Evet konuya geliyorum. Sislerden 8li ledlerden panjur şeriti ve park modülünden sonraki hali bu Ön tamponu yavaş yavaş sökmeye başladık ve panjurun altındaki dikdörtgen deseni kestik daha hoş duran arı kovanı denilen bi şekil verdik ve panjurları piano black siyaha boyadık aynı zamanda plakanın panjura yapışmasından sıkıldığımdan kendime özel bi plakalık yaptım Boya ve tamponun montajının fotoğrafını çekecektim fakat şarjım bittiğinden çekemedim Şuan bi plan yapıyoruz ve pek kısa zamanda gerçekleştirecez yeniliklerimi tekrar yükleyecem 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Çok güzel hareketler bunlar, beğendim ben, olmuş 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Bence olmamış ama tabi ki sizin zevkiniz, güle güle binin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Tampon altı ek yada karlıkta kaldık şuanda Arka taraf içinde difrizörü boyama yada oraya ek düşünüyorum Rüzgarlığa gelincede ST rüzgarlık yapacam Bu arada titanium x Çıkma angel far aramaktayım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Bal peteği tarzı ızgaralar eskiye göre daha iyi duruyor orası kesin ama bu petek şeklinin biraz daha büyüğü olursa (ford bunu sport model araçlarında kullanıyor zaten) ve hem alt hemde üst ızgaraya bunu uygularsan daha hoş durur diye düşünüyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Sol sis farının labma kısımı sağa göre yatık durduğunu gözden kaçırmadın umarım Bence araya sıkıştırıp düzelttirmelisin hoş durmamış. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap