Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 1, 2014 Ford logosunun oraya göre bal peteği panjur st pakette var diye biliyorum ve alacam zaten onuda. eksik duruyor. Ama alta aynı şekilde old Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 23, 2015 Merhabalar uzun bir aradan sonra tekrar merhabalar. Bayadır hazırlandığım Focus RS için bugün startını verdim bi kısmı bitmiş durumda bi kaç fotoğrafla başlayayım dedim; Kullanılan parçalar; -Focus Titanium far -Focus RS ön body kit -Focus RS arka body kit -Focus RS yan marşbiyeller -Focus RS Spoiler -Monza ucu yanık egzoz -KN Sport açık hava filtresi -App plaka Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 24, 2015 Yapım aşamasının fotoğrafları sonunda tamamdır, Araç şuanda boyada o tamponlar ve marjbiyeller boyanıyor onunda çekimleriyle gelecem ve bittiğinde yine gelecem yapım aşamasının bi kısmı budur 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çatalcalı Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 28, 2015 Gayet Başarılı.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hüseyin Uzun Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Şimdiden hayırlı olsun . Her ne kadar rs body kiti yakıştıramasan içinize sinen bir iş olur inş.yanlız araç şimdi jant jant diye bağırıyor [emoji1] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Konunun ilk başına bakınca işler kötüye gidiyor sticker la modifiye başlıyorsa is başka yerlere gidecek dedim ve de korktum açıkçası . Body kit iyi olmuş Jant Spor yay Bi xenon far işine girerseniz aracınız daha güzel görünür kanımca. Kazasız sürüşler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 29, 2015 Bitmişi var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 30, 2015 Yakup abi atmış bi tane ama bende atayım 2 3 tane bakalım Buda benim kardeşim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap