Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Eywallah hediye icinde ayrica tesekkurler gonul 2.0 ST hediye edilmesini isterdi ama napican ulkemizde vardida sizmi hediye etmediniz dimi sizde haklisiniz video ile gecistiriyorsunuz yureginize saglik cok tesekkurler Sen bu şarkıyı at usb ye sonra rolling ve neden bu şarkıyı gönderdiğimi anlarsın Not: 3. bip korna 15.sn ye gelsin 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Sen bu şarkıyı at usb ye sonra rolling ve neden bu şarkıyı gönderdiğimi anlarsın Not: 3. bip korna 15.sn ye gelsin Anlasildi tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Eywallah hediye icinde ayrica tesekkurler gonul 2.0 ST hediye edilmesini isterdi ama napican ulkemizde vardida sizmi hediye etmediniz dimi sizde haklisiniz video ile gecistiriyorsunuz yureginize saglik cok tesekkurler ben gelince deneyelim mi vural abi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 ben gelince deneyelim mi vural abi fatih sen gelde gonlun olsub diye neden olmasin ) benim arabam hala cok hantal Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
önder Başböyük Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Nicr senelere bol rollingli bol hp li 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 fatih sen gelde gonlun olsub diye neden olmasin ) benim arabam hala cok hantal Açsınlar biraz daha dumanlı olsun dpf yide söktür o zaman 135 hp flan olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Vural C. Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Açsınlar biraz daha dumanlı olsun dpf yide söktür o zaman 135 hp flan oluryine yetisemeyizki fatihim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yeni yaşın kutlu olsun. Sevdiklerinle güzel bir ömür geçirmen dileğiyle. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Hadi ya kutlama konusu muydu Ben de rolling neymiş dedim hiç bakmamıştım bu konuya Mutlu yıllar, @Vural C. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap