İsa Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 8, 2013 Yeni insigniayı bilen, test eden, tecrübesi olan arkadaşların otomobil ve marka hakkındaki fikirlerini öğrenmek isterim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Güya yarın test için davetliyim ama sanırım olumsuz yorumlardan sonra gitme olasılığım sıfır... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 ne gibi olumsuz yorumlar söz konusu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Her zaman ki gibi ağır kasa ve yüksek tüketim ve 5500 devirden sonra aşırı bir isteksizlik varmış. Yani duyumlarım bu yönde.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Her zaman ki gibi ağır kasa ve yüksek tüketim ve 5500 devirden sonra aşırı bir isteksizlik varmış. Yani duyumlarım bu yönde.... teknik verilerinde yakıt tüketimi fena değil aslında, en azından öncesinde göre baya düzelmiş. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 teknik verilerinde yakıt tüketimi fena değil aslında, en azından öncesinde göre baya düzelmiş. Aynen ama o ağır kasa olduğu sürece tutturmak bence çok güç olur ama tabii ki denemeden emin olunmaz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
İsa Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Aynen ama o ağır kasa olduğu sürece tutturmak bence çok güç olur ama tabii ki denemeden emin olunmaz.. Her tür benzinli aracın teknik verisine en az 1 lt koymak lazım zaten. Ben çok olmsuz değilim bu araç hakkında bence test etmek lazım, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Insigniaaaa benzın manyagı para düşmanıı arkadasımda var 1 ayda benzıne 1024 lıra para verdıgını bılıyorum km 50 60 kurus yakıyor ama bır o kadarda gıdıyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertkan Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Bir tanıdığımda vardı bu araçtan 180 hp 1.6 turbo olan modelden. Bana dediği tek cümle " düşmanına aldır bu arabadan " dedi. Yakıt, performans sorunu yanısıra sürekli arıza çıkartan motor ve elektronik problemler de cabası. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Nihat Abukan Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Araç teknik verilerde başarı sağlamış dahi olsa bu önyargıyı kırması çok zor bence. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Volkan Bayındır Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 8, 2013 Bir tanıdığımda vardı bu araçtan 180 hp 1.6 turbo olan modelden. Bana dediği tek cümle " düşmanına aldır bu arabadan " dedi. Yakıt, performans sorunu yanısıra sürekli arıza çıkartan motor ve elektronik problemler de cabası. benım arkadasımdada aynı arac var 2009 model ama onda bır arza baş göstermedı daha sukur . Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Bence fiyat/kalite oranı düzgün ve tasarım, konfor, sürüş keyfi gibi kriterlerde başarılı bir model. Dış tasarımı zaten iyi idi, makyajda ufak tefek vurgular dışında pek değişiklik olmazı. İç tasarım karışıktı, güncellemede özellikle orta konsolu bayağı toparlamış ve kulanışlı hale getirmişler, özellikle Cosmo'daki 8" Infotainment sistemi güzel. İç mekan genişliği önde geniş orta konsol nedeniyle ferah hissedilemse de yeterli, arka basık tavan çizgisine rağmen oldukça başarılı ve rahat. Yeni 1.6 SIDI motor yeterince güçlü, 1650dd'da 280 Nm tork sunabiliyor ve 1600 kg ağırlığındaki aracı oldukça rahat hareket ettiriyor ve tüketim şampiyonu olmasa bile eski serilere göre çok başarılı. Edition donanım bu motor ve Active Select otomatik şanzımanla 73.000 TL, ki bu bence oldukça iyi bir fiyat. Donanım açısından eksik bırakmayan Cosmo ise MT 83.000, AT 86.000 TL. Bence yakından incelenmesi gereken ve rekabetçi bir model artık... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Opel denince nedense hep aklıma servis geliyor... Eşime ilk corsa almıştık ve servis de sanki pahalıydı.... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
oğuz mete Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Yakup tan resimli yeni ınsıgnıa test sürüşü bekliyoruz..test sürüşlerine bizi alıştırdı ınsıgnıa dan da mahrum bırakmaz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa K. Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 9, 2013 Patrondan ınsıgnıa + CRV bekliyoruz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap