Coşkun Avcu Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 9, 2013 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 10, 2013 Anıtkabir ziyaretimizi yaptık, tören sırasında halk anıtkabire alınmadı(özel tarihte ilk defa gittim) tören sonrası "önemli" kişiler çıktıktan sonra Çevik yavaş yavaş çekilmeye başladı ara sıra durup 2dk daha filan dediler ama bastırınca tamamen çekildiler(gerçi çeviğin daha önce gördüğümüz çevikle alakası yoktu, kask maske vs yoktu gayet insancıl tiplerdi, 2 tane toma vardı). Kalabalığı gördüğümüzde biraz moralimiz bozuldu beklediğimizin çok altındaydı, içeriye girdiğimizde gördük ki esas kalabalık diğer kapıdaymış, biz çıkarken hala akın akın insan geliyordu yas günümüzde olabildiğince mutlu ayrıldık. 5 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 "Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." M.Kemal Atatürk Saygı ve Özlemle anıyoruz. Bunlarda izmirden görüntüler; Denizin üzerinde oluşturulan su perdsine Atatürk'ün at sürerken görülen silüeti yansıtıldı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Ne kadar ayrıştığımızın bir göstergesi: Bir tarafta bunlar http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/75358/2/1/25090118/10-kasimdan-ilginc-kareler-2013 Diğer tarafta bu http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/11/11/fft16_mf3767629.Jpeg Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Bu konuya neden onaya bağlı mesaj atıyoruz.? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fahrettin Karakoç Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 11, 2013 İnşallah kısa zamanda öğrencilerimizle Anıtkabir ziyaretine gideceğiz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Diğer tarafta bu http://i.milliyet.com.tr/GazeteHaberIciResim/2013/11/11/fft16_mf3767629.Jpeg Olmakla kafayı bozdukları kısma bakınca, içimden " bizden de Shakespear ve Marlowe çıkacakmış da son dakikada Metrobüse yetişememiş " diye geçirmeden edemedim... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Bu konuya neden onaya bağlı mesaj atıyoruz.? Aslında sadece bilgi amaçlı olması iyi olacağından ayrıca bir densiz gelip saçmalamasın diye Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Ünal Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 25, 2016 Konunun 100 yıldır güncelliğini koruduğundan ve 100'lerce yıl daha korunması gerektiğinden... Forumdaki arkadaşların konu üzerindeki düşünceleri okuyunca hem gururlandım hem de kaygılandım. Gururlandım çünkü doğru yerde olduğumu anladım. Kaygılandım çünkü içinden geçtiğimiz süreçte, Atatürk'ün adının geçmesine tahammül dahi edemeyen zihniyetlerin ülkenin üzerine çöreklenmesine karşı elimizden geleni yapamadığımızı düşündüm. Kendi adıma en başta yapmam gereken şey Atatürk'ü oğluma anlatmanın dışında onun ilkeleri ve bıraktığı mirasına bağlı bir birey olarak yetişmesi için elimden gelen çabayı göstermem gerektiğidir. Aksi taktirde gelecek on yıllarda Atatürk'ü hatırlamaktan öteye geçemeyeceğiz. Ülkemiz insanın yaşadığı bellek sorunu ve akıl tutulmasının gelecek kuşaklara etkisini düşündükçe bu daha da önem kazanıyor. İnatla, ısrarla ve inançla; OLMASAYDI OLMAZDIK!!! 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap