Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 12, 2013 Arkadaşlar aracıma ışıklandırma kuruyorumda bu tuşlar çok hoşuma gidiyor nerden bulabilirim acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Elektronik parça satan yerlerde olur Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Adını biliyor musunuz ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Mesela http://www.bluemavi.com/vitrin/table.asp Ancak bizim araçların kokpitinde ne kadar yakışır bilemedim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 arkadaş uçak kokpiti için çabalıyor abi bence tavan ışıklarının altına bu anahtarlardan koysan daha bir havalı olur arkadaşım o sac parça kesilmiş biçilmiş tuşlarda bağımsız satılıyor yapılan herşey el yapımı bu düzenekte elektroni parça satan dükkanlarda daha kaliteli anahtarlar bulabilirsiniz... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 arkadaş uçak kokpiti için çabalıyor abi bence tavan ışıklarının altına bu anahtarlardan koysan daha bir havalı olur arkadaşım o sac parça kesilmiş biçilmiş tuşlarda bağımsız satılıyor yapılan herşey el yapımı bu düzenekte elektroni parça satan dükkanlarda daha kaliteli anahtarlar bulabilirsiniz... Ben zaten tuşların kendisini arıyorum altındaki sac parçayı soran olmadı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Gerilime yol acmayacak usluplarla konusalim... (Herkes icin gecerlidir) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 "Ben suçsuzum... " dedi ve ilk ceza ona kesildi! Yarış arabalarında tüm kokpit elden geçtiği ve hafifletildiği için bu tür "switch"ler yoğun kullanılır, bu nedenle heves yaratabiliyor bu görüntü, zevk meselesi elbette... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 anıl kardeşe ben mizansel yaklaşmak istedim ama alınacağını farkedemedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 (düzenlendi) mizansel Emir bu ne demek yahu? Kasım 12, 2013 Cem Boneval tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
emir hacımustafaoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 eeee sayın hocam kem küm : komiklik şakalar filan abartarak komikleştirmeye çalışmak gülmek eğlenmek )) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Kara şimşek is back bence yangın söndürme tüpünü yeşile falan boya yanına NOS yazdır kolçağın orayı koy. Bi de kafasına bi hortum bağla onuda koltukların altına görünmeyecek bi yere uzat. düğmeler yakışır o zaman güzel durur tabi bu benim fikrim bence yapmalısın kesinlikle Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Alperen G. Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Beyler, arkadas birsey sormus. Cevabiniz varsa soyleyin. Yapmak istedigi seyi begenmeyebilirsiniz ama bu kafa bulma hakki vermez. Kardesimizin yasi oldukca genc, elbette boyle hevesleri olacaktir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 12, 2013 Kara şimşek is back bence yangın söndürme tüpünü yeşile falan boya yanına NOS yazdır kolçağın orayı koy. Bi de kafasına bi hortum bağla onuda koltukların altına görünmeyecek bi yere uzat. düğmeler yakışır o zaman güzel durur tabi bu benim fikrim bence yapmalısın kesinlikle NOS a gerek duyduğumu söyleyen olmadı tuşlarında bi bağlantısı olacak illa ki süs olsun diye almayacam merak etme sen Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 13, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Ortak Alan - Sosyal → Konu Dışı Paylaşımlar " kategorisinden "Focus Garajı → Focus II → Modifiye → Yaptığımız Basit Modifikasyonlar" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap