Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Golf 1.2lt olanlar kaça oldu acaba. 42 fena para değil. Ama hertürlü HB 2.5 dolu Focus alırdım. Baktım Golfun 47 bin. bu paraya en bosu alnir zannimca. Bugun pejo 301 test ettim virajda esp tuttu baya korktum. Ahh focus dedim ah. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 @Feti Ercan, bey hatırladığıma göre siz daha küçük bir araba almak aracınızı satmamış mıydınız ? Eğer böyleyse 42 bin liraya b sınıfı bir aracı sıfır alabilirsiniz.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Evet o yuzden sattim punto aldim sonra ve anladimki kucuk araba beni mutlu etmiyor:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mehmet Söker Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Bir cok forumda yazi okudum pek cok kisk mazda diyor ama neden yollarda hic goremiyoruz onuda bilemiyorum. Bu arada mazda 100 beygir ve cok yakiyormus. çünkü 2. eli çok yavaş Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden-yetkili-servis-bakimli-141381138/detay/ http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-temiz-honda-civic-143983943/detay/ Evet arkadaslar yarin itibari ile son viraji aliyorum insallah. Sizin megan konusunda motor secenegi hakkinda yaptiginiz elestiriler sonucu son iki arac kaldi geriye. Honda 33 bin lira meganda 500 lira kiriyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yakıt tüketimi önemliyse megane, diğer her konuda civic diyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 İkiside oldukça yol almış.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Civic 1.8, vergisi yakıtı önemli değil mi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Vergi, kasko, yakit ve arka tarafin basik olmasi hondanin parcasinin pahali olmasi nedeniyle esimin de megane yonundeki baskilari nedeniyle ilandaki megana 35.250 ye el skistik arkadaslar. Bosh car servisine soktum araci temiz hic bir sikntisi yok masallah. Akil veren yol gosteren herksse cok tesekkur ederim. Aracin devrini yarin alacagim ins. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Hayırlı olsun artık sürüş izlenimlerinizi de paylaşırsınız... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Feti Ercan Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Hayırlı olsun artık sürüş izlenimlerinizi de paylaşırsınız... elbette megane konusunda araci surdukce yardimci olurun. Simdilik gayet iyi cok begendim focusa gore keske olsa dedigim ozellik kararan dikiz aynasi ve kapi ic tutma kolu cok buk bacagima carpiyor. Onun disinda komple cam tavan olmasi dijital gostergeler gayet guzel. Vites gecisleri daha kisa ve kemikli gibi. Ancak bir focus gibi de durusu saglam degil acikcasi.birde kol dayamasi cok geride vites atarken kolu dayamak pek mumkun degil. Ve malum ses sistemi yeterli ama bir sony degil Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap