onur karadağ Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 13, 2013 Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce gece derin bir çukura girmem nedeniyle sağ arka lastiğim yarıldı. lastiği değiştirmek için bijon anahtarını kullanırken ilk defa kullanmama rağmen yalama oldu. Bu nedenle yolda geçen birini durdurup arabasındaki bijon anahtarını aldım. şimdi bu fordun türkiyede ürettiği bijon anahtarı ne kadar güvenebilirsiniz. siz siz olun bir bijon anahtarı alın. bu şehirler arası yolda gece olsa kimse durmaz ve sabaha kadar sinirden çıldırırsınız. tabi ben forda gidip şikayette bulundum. onlarda başımıza ilk defa geliyor dediler ve hemen kayıt açtılar. saat 13.30 civarıydı. saat 16 civarı tekrar forddan arayıp anahtarın değişimine karar verildiğini bildirdiler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Bagaj halısının altındaki lastiğin içinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 22, 2013 Bu arada focus 3 lerde kriko ve bijon anahtarı nerede olduğunu bulamadım.Yoksa arabamda Ford dan talep edeceğim.Saygılarımla. Hocam kitapçıkta güzel güzel yazıyor herşey, yoksa kitapçığı arabanın internette var, linkleride forumda bolca var. Bulamazsanızda yardımcı olur birileri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? Merak ettim neden böyle sürekli sökme takma işlemi yapıyorsunuz? Acil değilse kullanmayın bunu, görünen köy ortada yani. Mal bu belli ki. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2014 evet 2. bijon anahtarıda ilk defada sıyırdı. bu kez servisi gitmedim direk fordun 444 lü numarasını aradım ve şikayette bulundum. bu konuyla ilgileneceklerini söylediler ve bana yeni bijon anahtarını gönderdiler. sizlerden deneyen oldumu bijon anahtarının sağlamlığını? ben hala tam oturtmadan kullandığınızı düşünüyorum, yoksa siz 2. kere ilk kullanımda bozulmasınamı suç atıyorsunuz? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Konu tekrar açılmıştır. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 KOnuya bir ekleme yapayım Acıbademde bana arabam Ford diye bijon anahtarı vermeyen Röno bayiisi Kemal Tepretoğulları Ford bayiiliğini de aldı ve o eski binayı FORD yaptı. Rönoyu da içeride daha yeni binaya taşıdı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar Eryürekli Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 22, 2014 2005'te sıfır olarak aldığımız Fiestadaki bijon anahtarı da aynen ilk lastik değiştirmeye kalktığımda sıyırmıştı kenarlarını. Sökememiştim lastikleri. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 onur karadağ Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 23, 2014 (düzenlendi) ... Konu tekrar açılmıştır. ne güzel kapamıştın. yazdıklarımla beraber kitli kalaydı iyidi. cevap vermemiş sayıyorum kendimi kötü hissettim. Ocak 23, 2014 onur karadağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 yusuf terzi Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2014 lastik değişiminden bi kaç km gittikten sonra bijonları sıkayım dedim. benim de başıma geldi. bijonların hepsini kapaksız dandik olmayanları ile değiştirip yeni bir bijon anahtarı alasım var.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
onur karadağ
Merhaba arkadaşlar,
2 hafta önce gece derin bir çukura girmem nedeniyle sağ arka lastiğim yarıldı.
lastiği değiştirmek için bijon anahtarını kullanırken ilk defa kullanmama rağmen yalama oldu.
Bu nedenle yolda geçen birini durdurup arabasındaki bijon anahtarını aldım.
şimdi bu fordun türkiyede ürettiği bijon anahtarı ne kadar güvenebilirsiniz.
siz siz olun bir bijon anahtarı alın. bu şehirler arası yolda gece olsa kimse durmaz ve sabaha kadar sinirden çıldırırsınız.
tabi ben forda gidip şikayette bulundum. onlarda başımıza ilk defa geliyor dediler ve hemen kayıt açtılar. saat 13.30 civarıydı.
saat 16 civarı tekrar forddan arayıp anahtarın değişimine karar verildiğini bildirdiler.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 26 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap