Enes Baysal Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 14, 2013 (düzenlendi) Aracım gazdeyken kalan mesafe de düşüyor acaba hem benzin hem gaz mı tüketiyor ? Kasım 14, 2013 Mertcan Çelik tarafından düzenlendi haz->gaz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Valla ne aracınızın bilgileri var ne de sizin ne demek istediğinizi anladım. Ben Hayır diyorum 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Enes Baysal Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 kusura bakmayın haklısınız aracım 2005 focus|| Hb benzinli aracımda tüp takılı.Aracım gazda gîderken yol bilgisayarındaki kalan mesafede düşüyor hatta geçengün benzin ışığı yandı ama aldığımdan beri ilk defa çeyrek depoya düşürdüm yardımcı olursanız sevinîrim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 14, 2013 Bazı LPG kitlerinde araç rolantideyken benzine geç, 3000 deviri geçince benzine geç gibi seçenekler var bunlar aktif olabilir kontrol ettirmeniz gerekir Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Enes, nasıl bir kit takıldı nereden bileceğiz biz? Bunları senin taktırırken veya eski sahibinden öğrenmen gerekirdi. Sürekli kısa mesafeler ile ilerliyorsan benzin tüketmesi normal. Sürekli benzinli gibi gidiyorsa kontrol ettir, acil. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ibrahim Can Çetin Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 15, 2013 Bu konu da bi arkadaşımın olayını paylaşmak isterim sizinle. arkadaşımın aracında da aynı durum oldu bunun fakat daha sonra öğrendik ki yol bilgisarı gaza basışınıza gore kalan yol bilgisi veriyor. Yani aslında siz gaz tüketirken araç benzin yanmış gibi kalan yol bilgisi veriyor ve benzin yokmuş gibi gosteriyor.Deponuzu fulleyip benzin bitti yazana kadar gazla giderseniz daha sonra tekrar fullediginizde dediğimi görüceksiniz. Kalan yolu dogru görüntülemek adına sigortasını söküp tekrar taktiginizda normal degerler gorunecektir.Yanlısım yoksa basit bi sigortasını söküp tekrar takma işlemiyle eski halıne donuyor diye biliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Enes Baysal
Aracım gazdeyken kalan mesafe de düşüyor acaba hem benzin hem gaz mı tüketiyor ?
Mertcan Çelik tarafından düzenlendihaz->gaz
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap