Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
2010 focus titanium benzinli aracımda sarı ikaz lambası yanmaya başladı ve yol bilgisayarında da bir açıklama yazmıyor, yani nedeni belli değil. Kullanım kitapçığını okuduktan sonra silecek suyunu doldurdum ve 23-24 lerde olan düşük lastik basınçlarını yükselttim ama sönmedi iki haftadır yanmaya devam ediyor, servise gidemedim zamanım olmadığı için, telefonla sordum bir şey diyemediler. Nedeni hakkında fikri olan var mı acaba?
Soru
İhsan Saçmalı
2010 focus titanium benzinli aracımda sarı ikaz lambası yanmaya başladı ve yol bilgisayarında da bir açıklama yazmıyor, yani nedeni belli değil. Kullanım kitapçığını okuduktan sonra silecek suyunu doldurdum ve 23-24 lerde olan düşük lastik basınçlarını yükselttim ama sönmedi iki haftadır yanmaya devam ediyor, servise gidemedim zamanım olmadığı için, telefonla sordum bir şey diyemediler. Nedeni hakkında fikri olan var mı acaba?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 18 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap