Hakan Türkoğlu Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 arkadaşlar özellikle yokuşta geri kalkış yaparken ön taraftan tak diye ses geliyor önemli birşeymi acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 yokuş kalkış desteğinin sesi olmasın? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 yokuş kalkış desteğinin sesi olmasın? Araba focus 2 yok sistem. arkadaşlar özellikle yokuşta geri kalkış yaparken ön taraftan tak diye ses geliyor önemli birşeymi acaba Servis'e gösterin şimdi normal der biri sonra birşey olur. Kolay Gelsin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Araba focus 2 yok sistem. Arabam:focus tdc titanium x şunu görünce yapıştırdım cevabı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Araba focus 2 yok sistem. Servis'e gösterin şimdi normal der biri sonra birşey olur. Kolay Gelsin evet yokuş kalkış sistemi yok araç 2010 titanium ön takımlarına baktırdım birşey yok dediler bilgisayara bağlattım arıza çıkmadı neden olabilir çok merak ediyorum bizde 2009 ducato minübüs var ondada geri eri gelirken alttan katır kutur sesler geliyor önemsemiyordum ama konu focus olunca önemsemeye başladım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 sorun akslarda çıktı yetkili serviste izolasyon malzemesiyle tamirini yapacaklar ses kesilecek önemli birşey değilmiş sadece ses yaparmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 @Hakan Türkoğlu, sonuç bildirmeyi ihmal etmediğiniz için teşekkür ederiz... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Hakan Türkoğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 7, 2013 @Hakan Türkoğlu, sonuç bildirmeyi ihmal etmediğiniz için teşekkür ederiz... ben teşekkür ederim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Hakan Türkoğlu
arkadaşlar özellikle yokuşta geri kalkış yaparken ön taraftan tak diye ses geliyor önemli birşeymi acaba
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap