Serdar yaman Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 Aracımdan uyarı aldım... Servise gittim Pazartesi gelin otosana söyleyelim garantiden değişelim dendi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Aferin ona Ekranına Kurban 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 şu bizim küççük ekranlarda veriyo mu bu uyarıyı? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Abdullahcan Mara Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 evet abi veriyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Mert Kılıç Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 evet abi veriyor eyvallah saol bende pilim bitmek üzere galiba diyodum ama olursa ekran uyarıcak demekki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 anahtarın pilini normal bir elektronikçiden değiştiremiyor muyuz?anahtar pili bitti kalkın otosana gidelim mantıksız değil mi ama 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 anahtarın pilini normal bir elektronikçiden değiştiremiyor muyuz?anahtar pili bitti kalkın otosana gidelim mantıksız değil mi ama Pil bitince yolda kalmıyorsunuz. Boşuna mı uyarı veriyor sistem size? madem her dükkanda değişecek uyarı da vermesin :D Değişir bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 anahtarın pilini normal bir elektronikçiden değiştiremiyor muyuz?anahtar pili bitti kalkın otosana gidelim mantıksız değil mi ama Tabiki. Hatta ne takıldığını yazmisimdir biyerde. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 yedek anahtarın pilide olduğu yerde bitiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 yedek anahtarın pilide olduğu yerde bitiyor Yedek anahtarda pil mi var yahu, gerçi hiç bakmadım, düğme mi var üstünde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kadircan Yılmaz Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Ben kendim değiştirdim,pil uyarısı veriyordu taktım yeni pil sorun kalmadı:-) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Pil bitince yolda kalmıyorsunuz. Boşuna mı uyarı veriyor sistem size? madem her dükkanda değişecek uyarı da vermesin :D Değişir bence Yakup bir defa da ford-ben çatışmasında fordu değilde beni desteklesen dişimi kıracam valla )iyi en azından saatçilerde değiştirebiliyormuşuz 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Yedek anahtarda pil mi var yahu, gerçi hiç bakmadım, düğme mi var üstünde. benim araç titanyum anahtarların ikiside aynı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Yakup bir defa da ford-ben çatışmasında fordu değilde beni desteklesen dişimi kıracam valla )iyi en azından saatçilerde değiştirebiliyormuşuz Forum'a dişçi gelsin hele bi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Forum'a dişçi gelsin hele bi cem abi anlamıyor mu :DD Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Benim evde kerpeten var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar yaman
Aracımdan uyarı aldım...
Servise gittim Pazartesi gelin otosana söyleyelim garantiden değişelim dendi...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
4
4
Popular Days
Ksm 16
19
Ksm 17
7
Ock 3
7
Ksm 27
3
Top Posters For This Question
hüseyin ipek 6 posts
Serdar yaman 4 posts
Ozan Kar 4 posts
Ali Fatih Dursun 4 posts
Popular Days
Ksm 16 2013
19 posts
Ksm 17 2013
7 posts
Ock 3 2014
7 posts
Ksm 27 2014
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Pil için bir yere gitmeye gerek yok, CR2032 3V pili her elektronik mağazasında bulursunuz, kendiniz değiştirebilirsiniz. Sustalı anahtarda yandan tornavida ile pil kapağının pimini itip kapağı çıkarm
Yakup Ç. A.
Aferin ona Ekranına Kurban
hüseyin ipek
anahtarın pilini normal bir elektronikçiden değiştiremiyor muyuz?anahtar pili bitti kalkın otosana gidelim mantıksız değil mi ama
Bu soruda 46 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap