Serdar yaman Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 16, 2013 Aracımdan uyarı aldım... Servise gittim Pazartesi gelin otosana söyleyelim garantiden değişelim dendi... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Yedek anahtarda pil mi var yahu, gerçi hiç bakmadım, düğme mi var üstünde. Ali Bey biz ezik style sahipleri olarak yedek anahtarlarımız 1960 model bir Anadol anahtarıyla aynı 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Ali Bey biz ezik style sahipleri olarak yedek anahtarlarımız 1960 model bir Anadol anahtarıyla aynı Benim oğlan asi style diye bi klip izliyo, biz de ezik style diye klip yapalım o zaman Arabayı aldığım gün yedek anahtarı hanıma vermiştim, al bu da sende dursun diye, yani ikinci anahtar da kumandalı olsaydı yine bir şey fark etmeyecekti, diyelim, kendimizi avutalım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 16, 2013 Pil için bir yere gitmeye gerek yok, CR2032 3V pili her elektronik mağazasında bulursunuz, kendiniz değiştirebilirsiniz. Sustalı anahtarda yandan tornavida ile pil kapağının pimini itip kapağı çıkarmak lazım. Anahtarsız kumandada ise önce kapağı sonra anahtarı çıkarıp sonra anahtarlığa yakın yerden içeriden düz tornavida ile çevirerek aralamak sonra aynı işlemi dışarıdan yapmak lazım. Yazarak anlatması zor, yapması da birazcık el becerisi istiyor ama ben bile yaptım yani... Kılavuzda olması lazım... buldum! 10 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 benim araç titanyum anahtarların ikiside aynı yedek anahtarda mı sustalı sizin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Fatih akdoğan Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 yedek anahtarda mı sustalı sizin? yok sustalı değil ama titanyumlarda iki anahtarlarda aynı ayrıca style paketli aracı olan arkadaşlara ayıp ettiysem özür Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 yok sustalı değil ama titanyumlarda iki anahtarlarda aynı ayrıca style paketli aracı olan arkadaşlara ayıp ettiysem özür üstad ben anlamadım seni bende şu an var olan 2 anahtar var:birincisi kullandığım sustalı olan anahtar (üstte cem abinin mesajında resimdekinden),yedek anahtar ise sustalı felan değil eski model araçların anahtarları gibi... Birde niye özür diledin bizden? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 taner eviş Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 üstad özürlük bişi yok biz style plus paket kullanıcıları kendimizi çok ezik hissediyoruz forumda. aile ortamı gibi burası sıkınntılı anlaşılmadı yani mesajınız 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Kutluhan A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 yok sustalı değil ama titanyumlarda iki anahtarlarda aynı ayrıca style paketli aracı olan arkadaşlara ayıp ettiysem özür Özürlük ne var Fatih Bey Aynı Taner Abinin dediği gibi durum .. aracın değeri artı plus paket e 1500 daha eklemeyip titanium alamadığımızdan ezikliğimiz daha doğrusu pişmanlığımız Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 üstad ben anlamadım seni bende şu an var olan 2 anahtar var:birincisi kullandığım sustalı olan anahtar (üstte cem abinin mesajında resimdekinden),yedek anahtar ise sustalı felan değil eski model araçların anahtarları gibi... Birde niye özür diledin bizden? 2side sustalı değil. sizdeki sustalı anahtarın anahtar kısmı kapalı hali gibi araç düğmeyle çalışıyor pili filan biterse diye kapağın altından çıkarılan metal anahtar var. 2 anahtarda bu şekilde. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2013 Hayır anlamadığım yedek anahtarı sustalı olsa kaç yazar ? benim arabamı hasarlı almıştım ben 1. anahtarı sustalıydı kırılmış kaza anında yaptırmadım yedek anahtarını kullanıyorum kumandası dahi yok. Bi anahtar için ezikli gibi konuşmak saçma değil mi ? başkasına dahi olmasa kendinize dahi söylemeniz saçma geliyor bana. Herşeyinden memnunsunuzda bi anahtarı mı kaldı ? Madem öyle alırken neden bunu göz önünde bulundurupda almadınız ki ben onu anlamıyorum ? :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 2side sustalı değil. sizdeki sustalı anahtarın anahtar kısmı kapalı hali gibi araç düğmeyle çalışıyor pili filan biterse diye kapağın altından çıkarılan metal anahtar var. 2 anahtarda bu şekilde anahtarsız çalıştırma olayı yani hiç aklıma gelmedi iyi mi:))harbi ezmiş adam bizi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Bi anahtar için ezikli gibi konuşmak saçma değil mi ? başkasına dahi olmasa kendinize dahi söylemeniz saçma geliyor bana. Bir başkası ya da kendimiz için ciddi ciddi "ezik" anlamında söylemiyoruz, ti'ye almak için, şakalaşmak için kullanıyoruz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Ezik olmak olumsuz algılanmamalı, gerek aile gerek okuldaki eğitim sistemi doğal bir sonucu olarak bu ülkede yaşayanlarının çok büyük çoğunluğunun bir karakter özelliği olarak bulunmaktadır. Toplumun bilinçli cahil bırakılmaya çalışılmasının doğal bir sonucudur. Durumu bilip zaman içerisinde düzeltmek hepimizin görevidir. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Tabiiiiii tit. Sahibi olunca konuşmak hahahahaahahha ....:):)))):) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 29, 2013 Cem hocamın bahsettiği gibi pil aldım 3 tlye hallettik kendim değiştirdim kolay oldu... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Serdar yaman
Aracımdan uyarı aldım...
Servise gittim Pazartesi gelin otosana söyleyelim garantiden değişelim dendi...
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
6
4
4
4
Popular Days
Ksm 16
19
Ksm 17
7
Ock 3
7
Ksm 27
3
Top Posters For This Question
hüseyin ipek 6 posts
Serdar yaman 4 posts
Ozan Kar 4 posts
Ali Fatih Dursun 4 posts
Popular Days
Ksm 16 2013
19 posts
Ksm 17 2013
7 posts
Ock 3 2014
7 posts
Ksm 27 2014
3 posts
Popular Posts
Cem Boneval
Pil için bir yere gitmeye gerek yok, CR2032 3V pili her elektronik mağazasında bulursunuz, kendiniz değiştirebilirsiniz. Sustalı anahtarda yandan tornavida ile pil kapağının pimini itip kapağı çıkarm
Yakup Ç. A.
Aferin ona Ekranına Kurban
hüseyin ipek
anahtarın pilini normal bir elektronikçiden değiştiremiyor muyuz?anahtar pili bitti kalkın otosana gidelim mantıksız değil mi ama
Bu soruda 46 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap