Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
arkadaşlar aracı yeni aldım birkaç tane sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz ( 2010 focus titanium sedan dizel )
1- aracıma 60 .000 bakımı yaptırmak istiyorum servisten fiyat aldım yağ ve bütün filtreler 530 TL dediler bende özelde yaptırmaya karar verdim parçaları kendim alıcam ustaya sadece içşilik vericem araca yanlış yağ koymak istemiyorum sanayide sorsam herkes usta oluyor herkes herşeyi çok iyi biliyor bende sizlere sormak istedim
yağ: 10w40 castrol hangisini tercih etmeliyim ( 4+1 Litre mi )
5w30 castrol
10w40 mobil
5w30 mobil
yağ filtresi hava filtresi polen filtresi ve mazot filtresi olarakta hangi marka almam gerekiyor
2- sonaxtan pasta cila çizik giderici ve boya koruma 1 yıl garantili 150 TL fiyat nasıl acaba
3-aracı çalıştırmadan kontağı açtığımda garip bir ses geliyor bu ses sizlerdede varmı
Soru
Hakan Türkoğlu
arkadaşlar aracı yeni aldım birkaç tane sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz ( 2010 focus titanium sedan dizel )
1- aracıma 60 .000 bakımı yaptırmak istiyorum servisten fiyat aldım yağ ve bütün filtreler 530 TL dediler bende özelde yaptırmaya karar verdim parçaları kendim alıcam ustaya sadece içşilik vericem araca yanlış yağ koymak istemiyorum sanayide sorsam herkes usta oluyor herkes herşeyi çok iyi biliyor bende sizlere sormak istedim
yağ: 10w40 castrol hangisini tercih etmeliyim ( 4+1 Litre mi )
5w30 castrol
10w40 mobil
5w30 mobil
yağ filtresi hava filtresi polen filtresi ve mazot filtresi olarakta hangi marka almam gerekiyor
2- sonaxtan pasta cila çizik giderici ve boya koruma 1 yıl garantili 150 TL fiyat nasıl acaba
3-aracı çalıştırmadan kontağı açtığımda garip bir ses geliyor bu ses sizlerdede varmı
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 7 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap