Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Arkadaşlar merhaba herkese kazasız cezasız sürüşler. Daha önce bir konu açmıştım fakat neticeye ulaşamadık bugün 4.ay itibariyle 12.000 km'yi devirdim ve bugün uzun yoldan gelirken benzin uyarısı yandı ve 0 km'ye düştü ve 0km yazarken tam 50km geldim(benzinlik yoktu maalesef).
Ha bitti ha bitecek derken merkeze ulaştım ve kesin emin olmak için depoyu tamamen doldurdum.
41 litre motorin aldı.
Malum depo 53 litre olduğuna göre;
53-41= 12 litre daha motorin vardı.
Şamandıra kesin bozuk mu? Yoksa Ford mühendisleri az yakıtla gezmesinler diye mi böyle bir önlem almış?
Daha öncesinde de benzim lambası yanınca kalan mesafeye 150-250km arası bir rakam söylüyordu yol bilgisayarı.
Soru
Hasan Şahin
Arkadaşlar merhaba herkese kazasız cezasız sürüşler. Daha önce bir konu açmıştım fakat neticeye ulaşamadık bugün 4.ay itibariyle 12.000 km'yi devirdim ve bugün uzun yoldan gelirken benzin uyarısı yandı ve 0 km'ye düştü ve 0km yazarken tam 50km geldim(benzinlik yoktu maalesef).
Ha bitti ha bitecek derken merkeze ulaştım ve kesin emin olmak için depoyu tamamen doldurdum.
41 litre motorin aldı.
Malum depo 53 litre olduğuna göre;
53-41= 12 litre daha motorin vardı.
Şamandıra kesin bozuk mu? Yoksa Ford mühendisleri az yakıtla gezmesinler diye mi böyle bir önlem almış?
Daha öncesinde de benzim lambası yanınca kalan mesafeye 150-250km arası bir rakam söylüyordu yol bilgisayarı.
Önerilerinizi bekliyorum.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 12 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap