Anıl Öcal Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2013 Aracımın göstergelerindeki ABS ışığı sürekli yanıyor neden olabilir ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 ABS çalışmıyor demektir, sensör bozulmuş, kırılmış, kablosu kopmuş veya şasi yapıyor olabilir. Servis kontrol edecek mecburen... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Ali Fatih Dursun Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Anıl söylesek alınırsın kesin ancak bence gel sen o arabayı sat, aynısından yeni bir araba al. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Alparslan Kaplan Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Aracınızın ciddi bir yetkili servis kontrolünden geçmesi gerekiyor gibi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Anıl Öcal Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yanına Ferrari getirseniz değişmem onu ben. Alınmam çözüm yolu bulmaya çalışıyordum basit bişeyse çözebilirim belki diye. Benim alınmam değil konularıma hoşuma gitmeyecek yorumlar yapmasanız sıkıntı kalmaz. Çok arkadaş var yorumları hoşuma giden. Neyse. Cem hocam teşekkür ederim söylediğinizi uygulayacam servise baktıracam. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Özer Öztürk Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Arka ABS sensörlerinin kontrol edilmesi gerekir. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
Anıl Öcal
Aracımın göstergelerindeki ABS ışığı sürekli yanıyor neden olabilir ?
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 5 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap