Murat Tansel Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 18, 2013 (düzenlendi) 2 gün önce arka taraf sürücü tarafı deri-kumaş koltuga kola döküldü. Islak mendille döküldügünde sildik ama leke kaldı bir karış felan lekeyi geçirmenin herhangi bir yolu yordamı varmıdır kumaşa zarar vermeden? Kasım 18, 2013 Murat Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 En iyisi Sonax tarzi yerlere gitmek 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 (düzenlendi) varsa halı yıkama makinesi ile temizleyin,ben yazın bütün koltukları yıkadım çok temiz oldu.ayrıca ıslak mendil kullanmayın kumaş rengini alabilir. Kasım 18, 2013 Turgut Ünal tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 En iyisi Sonax tarzi yerlere gitmek burda sonax gibi yerler yok bildigin yıkamacı var varsa halı yıkama makinesi ile temizleyin,ben yazın bütün koltukları yıkadım çok temiz oldu.ayrıca ıslak mendil kullanmayın kumaş rengini alabilir. ben daha kolay bir yolu vardır diye düşünüyorum aslında halı yıkama makinesi var ama baya bir zor olur aşağı indir yıka felan bir bez deterjan gibi şeylerle olur mu acaba ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Islak ve deterjanlı (kosla halı şampuanı) bez ile güzelce sildikten sonra fön makinası gibi bir şey ile kurutulunca iz kalmıyor. Açık renk döşemede bunu tecrübe etmiştim.Bende şeftali suyu dökülmüştü.Kurudu oracıkta,birkaç gün sonra üstüne su dökülünce hemen bezi aldım köpürttüm o bölgeyi güzelce.Kuru bez ile kaba ıslağını aldım. Bir saat kadar güneşli havada kapılar açık veziyette beklettim,sonrada fön makinesinde çok sıcak vermeyecek ayarda kuruttum 15 dakika kadar sürede. Kuruyunca iz falan kalmadı fakat bu tür kimyasal deterjanlar aşındırıcı özelliğe de sahip. Dikkatli olmakta yarar var. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus III → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Otomobiller Hakkında → Detailing Car Care (Araç Temizliği)" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Islak ve deterjanlı (kosla halı şampuanı) bez ile güzelce sildikten sonra fön makinası gibi bir şey ile kurutulunca iz kalmıyor. Açık renk döşemede bunu tecrübe etmiştim.Bende şeftali suyu dökülmüştü.Kurudu oracıkta,birkaç gün sonra üstüne su dökülünce hemen bezi aldım köpürttüm o bölgeyi güzelce.Kuru bez ile kaba ıslağını aldım. Bir saat kadar güneşli havada kapılar açık veziyette beklettim,sonrada fön makinesinde çok sıcak vermeyecek ayarda kuruttum 15 dakika kadar sürede. Kuruyunca iz falan kalmadı fakat bu tür kimyasal deterjanlar aşındırıcı özelliğe de sahip. Dikkatli olmakta yarar var. teşekkürler öneriniz için deniyecegim fırsat bulabilirsem Kumaş ve koltuklar için kirçöz yazan deterjanla sıcak suyla silince güzel çıkıyor. Sonaxın koltuk temizleyici spreyini aldım, arka koltuğumda nohut kadar bir leke vardı, o spreyden sıktım, şimdi bir karış lekeli yerim oldu Sonax'ı şimdi sadece kauçuk paspaslardaki tozu kiri temizlemek için kullanıyorum. riskli gibi görünüyor aslında bende tam bilmiyorum teşekkürler öneriniz için Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Belen Yalçın Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 18, 2013 (düzenlendi) Sır Aspirin deneyebilirsin,ben koltuk kumaşlarını komple söküp makinede yıkamıştım ama tavanda aspirin denedim mükemmel sonuç.Sır Aspirin diye görsellerde arattır bulabilirsin.Kumaşa direk sıkma,ıslak beze sıkarak kullan. Kasım 18, 2013 Belen Yalçın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Sır Aspirin deneyebilirsin,ben koltuk kumaşlarını komple söküp makinede yıkamıştım ama tavanda aspirin denedim mükemmel sonuç.Sır Aspirin diye görsellerde arattır bulabilirsin.Kumaşa direk sıkma,ıslak beze sıkarak kullan. önerinizi dikkate alacagım teşekkürler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Silmek ve temizlemek kadar önemli olan kısım kurutma. Düzgün kurutamazsan zamanında koltuğun içinde kalanlarda dışarı çıkar. (yıkamacılar arasında kusma diye tabir ediliyor) Yıpratmadan,yaymadan temizledikten sonra düzgünce kurutmak lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 (düzenlendi) Silmek ve temizlemek kadar önemli olan kısım kurutma. Düzgün kurutamazsan zamanında koltuğun içinde kalanlarda dışarı çıkar. (yıkamacılar arasında kusma diye tabir ediliyor) Yıpratmadan,yaymadan temizledikten sonra düzgünce kurutmak lazım. asagı yıkamacıya gidip sorayım ne diyecek acaba Kasım 19, 2013 Murat Tansel tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kubilay Özgüçlü Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Aspirin diye bir temizleyici var. Dene istersen, çıkartabilir. Biz koltukları sildik tertemiz yaptı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Murat Tansel Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Aspirin diye bir temizleyici var. Dene istersen, çıkartabilir. Biz koltukları sildik tertemiz yaptı. bizim yıkamacı deniyecek bakalım ne olacak.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Samet Özeren Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 21, 2013 atas vinet diye ürün var litresi 10 tl bu iş için üretilmiş bir üründür , 10 tl alıyorsunuz litresini ve başka bir şişede % 20 ürün %80 su ile karıştırıp uyguluyorsunuz (bundan sonra zarar verebilcek önerileri siliyorum ) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şentürk Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Benimde koltuklarımın bir çok yerinde lekeler bulunmakta koltuk renkleride açık renkte olduğu için bu lekeler oldukça fazla göze batıyor, koltuk yıkama yaptırmak istiyorum ama nasıl bir yöntem tercih etmeliyim, halı yıkama makinaları ile buharlı temizlik yapan yerler var bu tarz yıkama yaptıran ve memnun kalan kişiler varsa tavsiyelerini merak ediyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap