Mustafa Karaca Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Bence ilk önce elektrikli süpürgeyle önce koltukları çektirin. İlla ki toz ve kir vardır. Suyu görünce çamur olmasın. Aspirini bende bej kumaş da denedim işe yarıyor gerçekten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan Çakır Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Halı yıkama makinesi sarkmalara ve form bozukluklarına sebep olabilir. Bence bu şekilde temizlemeyin. Linkteki ürün çok kaliteli. Leke falan bırakmaz, kumaşa zarar vermez. Benim koltukları sıfıra çıkarmıştı. Çok kez kullandım. Rahatlıkla öneririm. Aşağıdaki sitede piyasada en ucuz fiyata bulursunuz. Site güvenli... http://www.markamakina.com/autoglym-doseme-temizleyici-500ml-interior-shampoo.html?search=autoglym&page=2 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Halı tarzı kumaş olsaydı bulaşık makinası parlatıcısının leke konusunda çok başarılı olduğunu söylerdim. Ama koltuk kumaşına bişey diyemem Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Özgür Yıldız Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 15, 2015 Vinet oneririm. Bulamiyorsaniz asprinde fena degil fakat sulandirmadan kullanmayin. Birde beze sıkarak uygulayin. Mumkunse hali yikama makinasiyla cektirin. Tam kurumadan ustune oturmayin. Kimyasali kullanmadan evvel once gorunmeyen bir yerde deneyin renk acilmasi yapabiliyor ozellikle asprin Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mustafa Şentürk Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 (düzenlendi) Yapılan öneri ve tavsiyeler için teşekkür ederim. İstanbul avrupa yakasında profesyonel bir firma tavsiye edebilirmisiniz peki? Mart 16, 2015 Mustafa Şentürk tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
ismail orçan Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mart 16, 2015 Arka kısmın halısına turşu suyu dökülmüştü halı yıkama makinesi ile yıkadık, parfüm, kolanya dökmüştük ama hiç etki yapmamıştı bizde zamana bıraktık 3ay gibi sürede koku gitti bence sizde zamana bırakın zamanla gidecektir Şaka bi yana sonax Xtreme nano işinizi görecektir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap