O. Fatih Yurter Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Bilgisayarında w8 kullanan var mı? bizim oguz yüklemiş bunu. sizlerinde wireless dan bağlandığınız zaman internetiniz yavaş mı? ben video falan izleyemiyorum artık durum nasıl? kablolu bağlanınca hızlı. modeme uzaklığım 3-4 metre arada duvar falan da yok :S Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Emin misin peki tamamen win8 sonrası mı oldu bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Emin misin peki tamamen win8 sonrası mı oldu bu? aynen abi. masaüstünde w7 yüklü kablolu bağlanıyorum sorun yok ama laptop ta bi sıkıntı var w7 varken böyle değildi video izleyemiyorum Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Windows 7'ye dönerek problemi çözdüm.... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ahmet A. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Bende de windows 8 olan laptop da zaman zaman wifi kendiliğinden kopuyor. Tekrar bağlan demek zorunda kalıyorum. Ağ sürücülerim de güncel. Sebebini bilen var mıdır? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap