Berk Soylu Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Öncelikle herkese merhabalar. 2003 Model Focusum var Mavi renk. Araca bi kaç birşeyler yaptım ama aklım şu farlarda kaldı. Baktıkça arabada durusunu hayal edip duruyorum. sizce nasıl olur (görünüm - fiyat vb.) şimdiden değerli cevaplarınız için çok teşekkür ederim. http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/ford-focus-1-98-05-mercek-ledli-far-drl-gunduz-95919333 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Otomatik Mesaj Bu konu, "Focus Garajı → Focus I → Sorular ve Sorunlar" kategorisinden "Focus Garajı → Focus I → Modifiye → İç & Dış Görünüm" kategorisine taşınmıştır. Lütfen konu açmadan önce uygun yeri bulmaya çalışalım. Saygılarımızla, Focus Club Tr Yönetimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Çok samimi söylüyorum bedava verseler alıp arabama takmam. Mavi nasıl mavi açık mı kapalı mavi mi? Bu kadar parayı ona vereceğime jant alırım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Soylu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Kapalı mavi oda bi alternatif tabi ama aklımda takıldı ama cevabın için çok teşekkür ederim. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Turgut Ünal Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 beğenmedim,daha sade olabilir.ama yinede zevk meselesi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap