Yakup Ç. A. Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 19, 2013 Uzun zamandır beklenen ve güvenilen bir markadır kendileri Güç Artışı: 21 Hp - 44 Nm Stok: 114 Hp - 270 Nm Toplamı için toplayınız Grafik Grafik pdf'i: 16tdci 115.pdf Web Sitesi http://www.superchips.co.uk/search?make=9&fueltype=2&model=2&variant=2809 Buradan Türkiye dist. ulaşmanız mümkün eğer nerede yaptırabilirim sorusunu arayan varsa ve bu işlem kesinlikle bir profosyonel ile yapılmalıdır. 16tdci 115.pdf 9 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Buna göre bizim arabalar chipli halinde bile 2000 d/d de 70 hp falan mı üretiyor. İlginçmiş. Buna şimdi 1,500,00 TL para isterler. Iıııh ben taraf değilim galiba. 115 hp yetiyor bana. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Çok güzel paylaşim Yakup teşekkurler Garanti bitiminde araba hala bende olursa yapicagim bir islem Kesin ! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 markaya para vermeye gerek yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 130 HP 309 NM İstanbul'da BTG Maslak var. Bilinen bir yer/firma. http://www.btgmaslak.com http://www.btgmaslak.com/bayilerimiz Ankara'da Oto Ankara ve FM TUNING görünmekte. Bilgi alma adına görüşülebilir. Beyne yazma çizme risksiz bir iş olsaydı 1 haftalığına deneme için alınabilir, detaylı testleri yapılabilirdi. Belki reklam amaçlı bunu yapmak istediğimizi söylesek yine yardımcı olurlar da ben ECU'mu ellere yazdırıp çizdirmeyi ciddi ciddi yazılım yaptırmayı düşünmüyorsam fazla riskli buluyorum ki frenlere kafayı takmışlığım da bilinmekte Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 İsteyip bekleyen için güzel haber. Benim için gereksiz. : (Hani sorarsanız) Zaten sportif performans beklesem dizel C sınıfı araç almazdım. Kaldı ki sportif performans beklemeyenler için bu sınıfta en alınası dizellerden biri bu motor. 130luk Renault çıkana kadar en iyisiydi hatta. Muhtemelen elde edilen güç makul sınırlar içinde kalsın diye 21bg ve 44nm tork olarak ayarlanmış ama bu da süper performans falan sağlamaz altı üstü 135bg sonuçta. Bunu yaptıranların çoğu 115bg'in performansını da kullanamıyor zaten. Düz yolda ışıklarda kalkarsan falan tatmin olursun işte. 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2013 Bir de daha çok saracak, sürekli bir sarı ışığın yanıp sönmesi veya kapatıldığında beklenmedik bir pati sinir bozucu olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 markaya para vermeye gerek yok. Bununla ilgili o kadar çok olumsuz hikaye var ki firma deneyiminine biraz fazla para vermekten kaçınmazdım. İstanbul'da BTG Maslak var. Zaten superchips Türkiye bayisi kendileri. Düz yolda ışıklarda kalkarsan falan tatmin olursun işte. Muhtemelen şimdiye kadar ihtiyaç duymadığın için böyle basite indirgiyorsun. Özellikle ekstra tork her zaman işe yarar, en azından benim kullanım tarzımda. Yolum Istanbul'a düşse BTH'ye uğrayıp deneyeceğim ama olmadı bir türlü. Sadece Tonay Bluefin almış ve performans artışı sağlayamadığı için iade etmişti. Bu nedenle bayide denemek lazım. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Güç ve tork'un fazla olmadığı söylendiğinde hep Remap'in alt devirleri ciddi olarak canlandırdığından bahsediyorlar mesela. Gerçekten ciddi bir fark yaratıyorsa alt devirlerde sürüş keyfindeki değişim güzel olabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Güç ve tork'un fazla olmadığı söylendiğinde hep Remap'in alt devirleri ciddi olarak canlandırdığından bahsediyorlar mesela. Gerçekten ciddi bir fark yaratıyorsa alt devirlerde sürüş keyfindeki değişim güzel olabilir. Önce yok sonra hadi diyenlere uygulama sonrası bundan da veriyorlarmış isten mi ? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Engin Uzunoğlu Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Bununla ilgili o kadar çok olumsuz hikaye var ki firma deneyiminine biraz fazla para vermekten kaçınmazdım. Zaten superchips Türkiye bayisi kendileri.Muhtemelen şimdiye kadar ihtiyaç duymadığın için böyle basite indirgiyorsun. Özellikle ekstra tork her zaman işe yarar, en azından benim kullanım tarzımda. Yolum Istanbul'a düşse BTH'ye uğrayıp deneyeceğim ama olmadı bir türlü. Sadece Tonay Bluefin almış ve performans artışı sağlayamadığı için iade etmişti. Bu nedenle bayide denemek lazım. Cevap biraz uzun ve elbette kişisel. Yaptırana neden diyemem tabii. Ama benim gözümde 110-140 bg dizel araba sportif bir araba değil. Nispeten ekstra ataklik sağlanabilir tabii. Ama sportif kullanımda sokaklarda iki makas atmaktan öte tecrübesi olmayanlar için ekstra beygir ve tork kullanamayacaklari için ufak tefek tatmin den öte birşey sağlamayacak. Bir de arabanın gücü standart kullanım için zaten fena değil. 70-90 beygir arası dizellerde biraz,daha ekstra güç istenmesini motorun yapım amacına terste olsa anlayabilirim. Sizin arabanın gücü zaten spor araba ve buna bağlı sportif kullanımın başlangıcında bir yerlerde. Sokaklarda ki kasaplara yaptırmaktansa bunlara yaptırmak her zaman iyidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Benim favorim Patos! Hala yok diyorum da gaza geldikçe araştırıp sonra duruşunu geliştirmeden gidişini geliştirmeyi çok riskli bulmam sonucu eyleme geçmediğim için bilindik örnekleri yazayım dedim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Yaptırana neden yaptırdın dermiyim? Hayır. Kendi aracıma yaptırırmıyım? Hayır. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Süleyman Özen Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Uzun zamandır beklenen ve güvenilen bir markadır kendileri Güç Artışı: 21 Hp - 44 Nm Tork 114 Hp - 270 Nm ile toplanır. Grafik Screen Shot 2013-11-19 at 19.05.49.png Grafik pdf'i 16tdci 115.pdf Web Sitesi http://www.superchips.co.uk/search?make=9&fueltype=2&model=2&variant=2809 Buradan Türkiye dist. ulaşmanız mümkün eğer nerede yaptırabilirim sorusunu arayan varsa ve bu işlem kesinlikle bir profosyonel ile yapılmalıdır. Uzun zamandır beklediğim ve takip ettiğim bir gelişme superchips'den.Yaklaşık bir ay önce resmi sitelerinde fark ettim bende.Sonunda bizim motorlarında beynine ulaşa bilmişler.Ama 105'lik tdi vw motorları bu uygulama sonrası 148 hp alıyor.Bizim motorlar stock 10 hp daha iyiyken chipden sonra neden tdi motorun gerisinde kalıyor anlamadım.Ben daha fazla olur diye beklemiyordum ama vw motorlarına yakın bi güç alınır diye tahmin ediyordum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Aydın Baran Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 VW motoru 148hp lıyor da bunu nekadar bir devir aralığında alıyor ona da bakmak gerek. TDI anlık yaşayan bir motor ve üst devirleri yok. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap