Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Şu an BTG maslaktayim yapılıyor işlem Bende maslaktayım gel oğlum işte alla alla ila ben mi geleyim Arabamız mı var İstinye Park'a gel 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Bende maslaktayım gel oğlum işte alla alla ila ben mi geleyim [emoji14] Arabamız mı var [emoji14] İstinye Park'a gel Acaip karnım aç çıkışta bi zorlu center carls jr. mı çaksak dedik arkadaşla :D Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Şu an BTG maslaktayim yapılıyor işlem Merakta bırakma bizi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Uğrayabilirim ama yanına çıkışta haberleşiriz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Uğrayabilirim ama yanına çıkışta haberleşiriz Kaçta biter, sor bakalım. Ben boşum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Bende maslaktayım gel oğlum işte alla alla ila ben mi geleyim Arabamız mı var İstinye Park'a gel az önce istinyeparktaydım yahu... sabri sen çıkışta o arabayla ankaraya kadar gidersin hocam test edicem diye 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 az önce istinyeparktaydım yahu... sabri sen çıkışta o arabayla ankaraya kadar gidersin hocam test edicem diye Ben hep buralardayım, aklınızda olsun Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ben hep buralardayım, aklınızda olsun bir öğlen geleyim yemek ısmarlayayım sana. bugün buluşabilirmişiz aslında ben sabrinin maslak işini unutmuştum yahu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Kaçta biter, sor bakalım. Ben boşum. Ben 1 gibi geldim. 1 buçuk saat sürer dediler ama ingiltereden hala gelmedi mail. Bekliyoruz Heh. Geldi sonunda. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ben 1 gibi geldim. 1 buçuk saat sürer dediler ama ingiltereden hala gelmedi mail. Bekliyoruz Heh. Geldi sonunda. Şok! Şok! Şok! Sabrinin test anındaki gizli çekim görüntüleri ortaya çıktı. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 bu kim ya 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 (düzenlendi) Geldim eve. Araba 2. viteste çok iyi hızlanıyor çok uzun degildi mesafe frene abandim Before after videolar Yakupda editlemesini yapicak güzel olacaktır. Herhangi bir arıza ışığı yok sesde bir fark yok. Fabrikada böyle çıkmış gibi. Araba 2.000 devirden sonra bir patlama yaşıyor. Bir arkadaşımda vardi Yakupta arkaya oturdu 3 kisiyken 3. viteste bastım, ağırlığa rağmen iyi hızlandı Yakupda beğendi baya. Daha ayrıntılı olarak videolarla birlikte konu açıcam Şubat 23, 2015 Sabri Özer tarafından düzenlendi 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Ben beğendim, canlı canlı chip'li bindiğim ilk focus 3 tdci oldu kendisi Videoları hazırlarız ivedilikle no prob. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Geldim eve. Araba 2. viteste çok iyi hızlanıyor çok uzun degildi mesafe frene abandim Before after videolar Yakupda editlemesini yapicak güzel olacaktır. Herhangi bir arıza ışığı yok sesde bir fark yok. Fabrikada böyle çıkmış gibi. Araba 2.000 devirden sonra bir patlama yaşıyor. Bir arkadaşımda vardi Yakupta arkaya oturdu 3 kisiyken 3. viteste bastım, ağırlığa rağmen iyi hızlandı Yakupda beğendi baya. Daha ayrıntılı olarak videolarla birlikte konu açıcam Varya şu gazetelerin internet sitelerindeki asparagas haberler gibi oldu bu iş. Ayrıntılar yakında, az sonra, tıkla gör, inanılmaz görüntüler. Hep kursağımızda kalan entryler, bak böyle olmaz haaaa Detay istiyoruz birader. Video iyidir hoştur fakat eski kullanımına alışmış biri olarak yeni halini yorumlamak sana düşer. Videolarla birlikte yorumlarını bekleriz. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Varya şu gazetelerin internet sitelerindeki asparagas haberler gibi oldu bu iş. Ayrıntılar yakında, az sonra, tıkla gör, inanılmaz görüntüler. Hep kursağımızda kalan entryler, bak böyle olmaz haaaa Detay istiyoruz birader. After videolarini çekicem birde uzun sürmez ama biraz tanimam lazim. Çok uzun sürmez zaten 2 gune biter Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap