Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 20, 2013 Mail geldi btg maslaktan, 1500 liraymis ve ingiltereye sase numarani gonderiyorlarmis sase numarana ozel yazilim geliyormus Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Mail geldi btg maslaktan, 1500 liraymis ve ingiltereye sase numarani gonderiyorlarmis sase numarana ozel yazilim geliyormus Bu fiyat 21 bg'lik bir remap için çok fazla... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Bu fiyat 21 bg'lik bir remap için çok fazla... Ama baş ağrıtmayan cinsten Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
hüseyin ipek Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 1.6 115 hp yetmiyor mu yahu ? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 1 gün yaptırayım diyorum ertesi gün vazgeçiyorum 1.6 115 hp yetmiyor mu yahu ? Yetmiyor 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Berk Ş. Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 4, 2014 1.6 115 hp yetmiyor mu yahu ? Bazen gaza basınca koltuğa yapışmak istiyor insan... 1.6 dizel 300nm torklu Bravom beni koltuğa yapıştırıyordu Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 1 gün yaptırayım diyorum ertesi gün vazgeçiyorum Yetmiyor Ekoboos lara çok binersen olacağı bu:):):) Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Ekoboos lara çok binersen olacağı bu:):):) Haklisin abi Ne gerek var modu onlar yüzünden. EB bile gitmiyor sonuçta 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 5, 2014 Gitseler de durmuyorlar zaten Ne gerek var Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altıner Boyacıoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Araci kisa donem kullanip satmak icin aldiysaniz cok iyi, sahsi fikrim ben arabami uzun sure binmek icin aldim ve bu islem bildigim kadari ile arabanin yuruyen aksaminda ciddi yipranma yapoyor ve parcalarin omrunu yariya kadar dusuruyor. Yanlis miyim?? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 20, 2014 Araci kisa donem kullanip satmak icin aldiysaniz cok iyi, sahsi fikrim ben arabami uzun sure binmek icin aldim ve bu islem bildigim kadari ile arabanin yuruyen aksaminda ciddi yipranma yapoyor ve parcalarin omrunu yariya kadar dusuruyor. Yanlis miyim?? Lütfen üyeliğinizi kurallara göre tamamlayınız, son uyarımızdır. Teşekkür ederiz.Bknz: Özel M. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Araci kisa donem kullanip satmak icin aldiysaniz cok iyi, sahsi fikrim ben arabami uzun sure binmek icin aldim ve bu islem bildigim kadari ile arabanin yuruyen aksaminda ciddi yipranma yapoyor ve parcalarin omrunu yariya kadar dusuruyor. Yanlis miyim?? Yanılıyorsunuz... Güç ve tork arttırımı yürüyen aksama değil aktarma organlarına, yanı debriyaj, vites kutusu, aks başları vb. yükü arttırabilir. Superchips gibi deneyimli kurumlar yaptıkları yeniden programlama sürecinde bu yükü zararsız düzeyde tutmaya gayret ederler. Ayrıca zarar verecek olan kullanma tarzıdır, sürekli dip gaz gider yüksek devirlerde ani vites değişimleri yapar ve sınırları zorlarsanız standart haliyle de motorun ömrünü kısaltırsınız. Özetle bilinçli yapılmış bir yeniden programlamanın aracınıza kayda değer bir zararı olmaz, garanti dışı bırakmak dışında... 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Altıner Boyacıoğlu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Yanılıyorsunuz... Güç ve tork arttırımı yürüyen aksama değil aktarma organlarına, yanı debriyaj, vites kutusu, aks başları vb. yükü arttırabilir. Superchips gibi deneyimli kurumlar yaptıkları yeniden programlama sürecinde bu yükü zararsız düzeyde tutmaya gayret ederler. Ayrıca zarar verecek olan kullanma tarzıdır, sürekli dip gaz gider yüksek devirlerde ani vites değişimleri yapar ve sınırları zorlarsanız standart haliyle de motorun ömrünü kısaltırsınız. Özetle bilinçli yapılmış bir yeniden programlamanın aracınıza kayda değer bir zararı olmaz, garanti dışı bırakmak dışında.. çok kötü ikna oldum hemen gidip yaptırasım var fakat garanti dışı bırakması üzdü şuan, aracın daha 4 yıl daha garantisi var. belki seneye gaza gelip boza bilirim garantiyi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ruhan Muslu Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 (düzenlendi) çok kötü ikna oldum hemen gidip yaptırasım var fakat garanti dışı bırakması üzdü şuan, aracın daha 4 yıl daha garantisi var. belki seneye gaza gelip boza bilirim garantiyi. Altıner ben bundan 3 ay önce 90 lık aracıma proğram attırıp 115Bg. yaptım ve çok memnunum, tabi benim aracım 2009 model garanti falan söz konusu değildi ancak, işte çok yakması ve arkadan siyah duman atma gibi birkaç yan etkisi olur dediler ama hiç biri olmadı, yakıt 6.9-7.0 gibi iken şuan 6.2-6.3 civarında seyrediyor şehir içi ve çok sert kullanımla, siyah duman da atmıyor şimdilik aracım 81.000km. de. Birde sizin 115 iken 140 olursa süper olur gibi geliyor bana da Ağustos 21, 2014 Ruhan Muslu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2014 Özetle bilinçli yapılmış bir yeniden programlamanın aracınıza kayda değer bir zararı olmaz, garanti dışı bırakmak dışında... Alıyorum gazı 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap