Erkut Ertekin Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 23, 2015 Sabırsızlıkla bekleyenler var uzaklarda:) 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Boneval Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Servet'in arabasında yaşamıştım bunu, performans artışını tarif etmenin en kolay yolu bu: Arabada 3-4 kişi varken tek başınıza gidiyormuşsunuz gibi oluyor. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 After videolarini çekicem birde uzun sürmez ama biraz tanimam lazim. Çok uzun sürmez zaten 2 gune biter sabri yaşıyorsun değil mi hocam? yada test edicem diye ığdır'a kadar falan gitmedin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 sabri yaşıyorsun değil mi hocam? yada test edicem diye ığdır'a kadar falan gitmedin? Sabah uyandim işime geldim After videolarini bu akşam cekicem bir terslik olmazsa. Sabah ortalama yakıtı sifirladim. 6.4dü ortalamam ama rahat bi 5.000 kmlik. Sabah evden işe 13 km 5.5 şuan ve her zamanki gibi kullandim arabada solladim yokuşta çıktım dur kalkda yaptim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 ne kadar sarıyor ne kadar sarıyor ne kadar sarıyor ne kadar sarı yanıyor? Güle güle kazasız belasız kullan Sabri'cim 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 ne kadar sarıyor ne kadar sarıyor ne kadar sarıyor ne kadar sarı yanıyor? Güle güle kazasız belasız kullan Sabri'cim :D 1de tam gaz sarmamak olmaz Ama o kadarda kötü değil. 235 lastiklerinde faydasi var tabi. Daha inanin tam taniyamadim turbonun dolduğu ve max torkun yaşandığı 2000-2200 arasina geldiğinde devir bi patlama oluyor resmen ve bi anda hızlanıyor. Rölanti ve 2200 arasi eskisi gibi sanki 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ümit Vaysaloğlu Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Daha inanin Kaç hp, kaç tork olduğuna dair bilgin var mı? Öyle bir veri paylaştılar mı seninle? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 ilk mesajda yazıyor hepsi. Sabri'nin lastik gövdeye göre böyle Sarması ciddi kolay değil. Ayrıca kış koşulunda yazlık lastik yorumu yanlış olur. Hızlanma ile yaklaşık % iyileşme görürsek ne ala. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Kaç hp, kaç tork olduğuna dair bilgin var mı? Öyle bir veri paylaştılar mı seninle? Pratikte ne kazandığını soruyorsan eğer dyno veya dbn testi yapılmadı diye biliyorum. Ama verileri standart paket verileri olarak kabul etmekte bir sorun yoktur diye düşünüyorum. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Kaç hp, kaç tork olduğuna dair bilgin var mı? Öyle bir veri paylaştılar mı seninle? Bir markanin ürünü olduğu için hp ve tork belli 25 hp ve 44 tork. Yani 140 hp 314 tork gibi birsey oluyor. He custom bir yazılım olsa deneme yanilmayla dyno gerekirdi ama biraz pahali olsun kafam rahat olsun diye direk superchipse gittim zaten. ilk mesajda yazıyor hepsi. Sabri'nin lastik gövdeye göre böyle [emoji14] Sarması ciddi kolay değil. Ayrıca kış koşulunda yazlık lastik yorumu yanlış olur. Hızlanma ile yaklaşık % iyileşme görürsek ne ala. Videolarla belli olacak insallah 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Hakan Saraylı Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Rölanti ve 2200 arasi eskisi gibi sanki Sprintbooster işte burada gösteriyor kendini 3 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Sprintbooster işte burada gösteriyor kendini Adamda aynısını soyledi, alt devirleri başka türlü toparlayamiyoruz diye. Fiyati sadece düşündürüyor şuan :/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Adamda aynısını soyledi, alt devirleri başka türlü toparlayamiyoruz diye. Fiyati sadece düşündürüyor şuan :/ Fiyatı pahalı, ne kadar fiyat aldın bilmiyorum ama alacak olursan 650TL den fazla verme. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Fiyatı pahalı, ne kadar fiyat aldın bilmiyorum ama alacak olursan 650TL den fazla verme. O civar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 24, 2015 Fiyatı pahalı, ne kadar fiyat aldın bilmiyorum ama alacak olursan 650TL den fazla verme. sende yok muydu abi bu sprintbooster, satılık olarak? yanlış mı hatırlıyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap