Tüm özelliklerine erişmek için şimdi kaydolun. Kayıt yaptırdıktan sonra, konu açabilir, konuları yanıtlayabilir, kullanıcıların mesajlarını beğenebilir, özel mesaj yollayabilirsiniz.
Sözü geçtikçe yazıyorum, bu arabayı aldığımdan beri beni rahatsız eden bir şey var diye yazıyordum ancak tarif edemiyordum, şimdi özellikle kalkışta ve düşük viteslerdeki tepkisinden rahatsız oluyorum olarak tanımlayabilirim. Cmax böyle değil. Sametin aracını kullandım oda böyle değil. Tersi olarak, Mertcanla karşılıklı kullandık ikimizde bir fark görmedik, Servet abiyle yolda denedik beni geçemedi.
Geçen hafta yazılım güncellettim ama değişen birşey olmadı.
Birde son hızda düşük geliyor, bir kaç kere denedim düz yolda 180de kalıyor.
Soru
Ozan Kar
Sözü geçtikçe yazıyorum, bu arabayı aldığımdan beri beni rahatsız eden bir şey var diye yazıyordum ancak tarif edemiyordum, şimdi özellikle kalkışta ve düşük viteslerdeki tepkisinden rahatsız oluyorum olarak tanımlayabilirim. Cmax böyle değil. Sametin aracını kullandım oda böyle değil. Tersi olarak, Mertcanla karşılıklı kullandık ikimizde bir fark görmedik, Servet abiyle yolda denedik beni geçemedi.
Geçen hafta yazılım güncellettim ama değişen birşey olmadı.
Birde son hızda düşük geliyor, bir kaç kere denedim düz yolda 180de kalıyor.
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Top Posters For This Question
8
7
5
4
Popular Days
Ksm 20
28
Ksm 22
23
Ksm 21
8
Ksm 19
3
Top Posters For This Question
Çağlar Sertan KASIMOĞLU 8 posts
Servet Ö. 7 posts
Mertcan Çelik 5 posts
Ozan Kar 4 posts
Popular Days
Ksm 20 2013
28 posts
Ksm 22 2013
23 posts
Ksm 21 2013
8 posts
Ksm 19 2013
3 posts
Popular Posts
Mertcan Çelik
Diyorum sana Servet abiyi çağırmayak, ikimizinki de gitmemesine rağmen gittiğini sanaraktan mutlu mesut yaşayalım diye 160 sonrası bizim arabaların tadı yok da o hızlarda fren performansı da baya va
Servet Ö.
Açıklama için teşekkür ediyorum Senin için tatlıyı çok sever diyorlar abi. Ankarada olupda bukadar az görüşüyor olmamız garip bir durum sencede değil mi? (Tabi burdan tüm Ankara ahalisine seslen
Servet Ö.
Ders çalışıcan tabi len, ben mi çalışıcam. Sıkıcan dişini. Buluşma ayarlamak şöyle oluyor; Bir mesaj atıyosun abi nerdesin çay kahve yapalım mı diye, sonra telefonlar telefonlar. Bi bakmışın 3-5
Bu soruda 61 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap