Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Bu şarkı dinlenmeden mustang incelenmez tabi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fuat Yetişkin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Bir yerde okudum ama nerede okuduğumu hatırlayamadım mustang'e 2015 yılında ford yapımı 10 ileri otomatik vites konulacaktı ve en geç 2016 yılı içinde diğer ford araçlarına yayılacaktı ama forumda bahsi geçmiyor hiç var mı malumatı olan? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Bir yerde okudum ama nerede okuduğumu hatırlayamadım mustang'e 2015 yılında ford yapımı 10 ileri otomatik vites konulacaktı ve en geç 2016 yılı içinde diğer ford araçlarına yayılacaktı ama forumda bahsi geçmiyor hiç var mı malumatı olan? Ilgili başlığımız mevcut (Ford haberleri), şuan için tek açıklama RAPTOR için geldi o da GT başlığında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Kaan Yagizer Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2015 Fastback Oto 5.0: 42.000€ - 34.500£ ~ bizde yaklaşık 300,000TL olacak (hediyesi) Ozon sarısı mı, fosfor sarısı mı? öyle bir rengi var ... ailecek seviyoruz onu ... sipariş etsek mi acaba? ... showroom şenlenirdi. heheheh 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Yaw yapsınlar şu aracın ülke satış fiyatını 100.bin₺ üstü devletten [emoji1] zaten herkes alır bu fiyata, hem ülkenin reklamı olur dünyaya peeeh [emoji1] Zaten benzinden çıkarır zararını [emoji2][emoji2]. Deh kidi dehhh[emoji1][emoji1] 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Bu şarkı dinlenmeden mustang incelenmez tabi. aaa olur mu .. Tabii ki SErge Gainsbourg'un FORD MUSTANG i ikondur. Bir de bunun tamamen ingilizce cover'ını Mİck Harvey yapmıştır. O muhteşem her playlistimde bulunur. Yalnız albüm versiyonunu bulamadım şimdi bunla idare ediverin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 aaa olur mu .. Tabii ki SErge Gainsbourg'un FORD MUSTANG i ikondur. Bir de bunun tamamen ingilizce cover'ını Mİck Harvey yapmıştır. O muhteşem her playlistimde bulunur. Yalnız albüm versiyonunu bulamadım şimdi bunla idare ediverin. Ne yalan söyleyim hem bilmiyordum hemde dinledim sevmedim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2015 Ne yalan söyleyim hem bilmiyordum hemde dinledim sevmedim. Mick Harveyinkinin studio versiyonunu bulursan o güzeldir aslında. Aynı abinin bir de Harley Davidson diye şarkısı da vardır. Anlaşılan o ki amerikan ikonlarına şarkı yazıp popülaritenin artmasını sağlamaya çalışmış 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
H. Cenk Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Şubat 5, 2015 Beyler dün instagramda br şey gördüm. BU mUstangin kadranı Büyük resimde bakarsanız hız göstergesinde "ground speed" yazıyor yani "yer hızı". Bu uçaklarda olur yere göre hız anlamında fakat bu yer uçağı geyiğinden değil mustang adının amblemdeki yabani attan değil 2. dünya savaşının kazanılmasında payı yüksek olduğu düşünülen efsane P-51 mustang savaş uçağından geldiği için ona olan saygıdan dolayı imiş. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-samnu-dan-ford-mustang-2.3-ecoboost-premium-teslime-hazir-201861195/detay Şükrü Saraçoğlu stadının yanındaki bir galeri getirmiş bir tane EB !!! :D Yakup görmeye gidelim mi? @Yakup Çağatay, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-samnu-dan-ford-mustang-2.3-ecoboost-premium-teslime-hazir-201861195/detay Şükrü Saraçoğlu stadının yanındaki bir galeri getirmiş bir tane EB !!! :D Yakup görmeye gidelim mi? @Yakup Çağatay, 17 Nisan'dan sonra gidebiliriz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 17 Nisan'dan sonra gidebiliriz. Niye 17 nisan burda mi değilsin? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Niye 17 nisan burda mi değilsin? Karşıya geçecek zamanım yok pek. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 8, 2015 Karşıya geçecek zamanım yok pek. Hee okuldasin tamam Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sabri Özer Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 30, 2015 Haaydaaa 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap