Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Sadece soketi takıp biten bir iş için bana biraz pahalı geldi. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ramazan V. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 100 lira vardır diyordum 150 bana da çok geldi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 23, 2013 Yok yaw in biraz 50 iyidir, yani bu paraya ben alırım... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Sadece soketi takıp biten bir iş için bana biraz pahalı geldi. neden? yani soketi takıp bitmesiyle ne alakası var? pahalı olan işçilik değil parça. yani parça pahalı derseniz anlarımda sadece soketi takılan bir parça olmasının fiyatıyla bir bağ kuramadım. 100 lira vardır diyordum 150 bana da çok geldi çakır yapmazda ezparda ellerinde kalan parçalar için ciddi fiyat düşmeleri olabiliyor, sorulabilir. Mesela MFT için 2000 diyorlardı en son 1000 dediler. Yok yaw in biraz 50 iyidir, yani bu paraya ben alırım... abi sende benden beter çıktın, en uyduruk topuzları o fiyata veriyorlar 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih Mehmet USLU Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 neden? yani soketi takıp bitmesiyle ne alakası var? pahalı olan işçilik değil parça. yani parça pahalı derseniz anlarımda sadece soketi takılan bir parça olmasının fiyatıyla bir bağ kuramadım. Taktıran arkadaşın iletisinde "vites körüğünün içinde tesisatı hazır sadece soketini takıyorsun ve bitiyor:)" yazıyor. Bende buna istinaden pahalı dedim ama sanırım vites topuzu da değişiyor. Eğer öyleyse ve şimdi düşününce değişmesi daha mantıklı fiyat normal sayılabilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 24, 2013 Taktıran arkadaşın iletisinde "vites körüğünün içinde tesisatı hazır sadece soketini takıyorsun ve bitiyor:)" yazıyor. Bende buna istinaden pahalı dedim ama sanırım vites topuzu da değişiyor. Eğer öyleyse ve şimdi düşününce değişmesi daha mantıklı fiyat normal sayılabilir.evet topuz komple değişiyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ersoy Ankaralı Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 1, 2014 Arkadaşlar bugün tan oto Ankara da sordum ve istedim 250+KDV ye montaj dahil ve iki yıl garanti ki bana göre bu tür aksesuarlarda bu çok önemli.. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 vites körüğünün içinde tesisatı hazır sadece soketini takıyorsun ve bitiyor:) Bugun montaj için orjinal topuzu söktüm ancak bu topuzun soketini göremedim, siz biliyorsanız nerede olduğunu tarif etmeniz mümkün mü? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Burak Çınar Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Nisan 23, 2014 Bugun montaj için orjinal topuzu söktüm ancak bu topuzun soketini göremedim, siz biliyorsanız nerede olduğunu tarif etmeniz mümkün mü? Ford işte birini koyuyor birini koymuyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Bugun montaj için orjinal topuzu söktüm ancak bu topuzun soketini göremedim, siz biliyorsanız nerede olduğunu tarif etmeniz mümkün mü? hocam o vites topuzunu nasıl söktünüz,sola çevirerek çıkıyormu,yoksa alt bağlantısı felan varmı Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 hocam o vites topuzunu nasıl söktünüz,sola çevirerek çıkıyormu,yoksa alt bağlantısı felan varmı Saat yönünün tersine çevirin, vidalı sistem. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Saat yönünün tersine çevirin, vidalı sistem. vites topuzunun üzerindeki siyah şeffaf parça ayrıca değişebiliyormu ,benimkinde biraz çizikler oluştu yüzükten dolayı,yada komplemi değişebilir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 vites topuzunun üzerindeki siyah şeffaf parça ayrıca değişebiliyormu ,benimkinde biraz çizikler oluştu yüzükten dolayı,yada komplemi değişebilir. Değişiyorsada parçasını bulamazsınız. Topuz komple değişir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 teşekkürler servet bey,yenisini alırım artık. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 teşekkürler servet bey,yenisini alırım artık. aracınızın garanti süresi doldu mu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap