Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 hayır garanti kapsamında,ancam topuzun benden kaynaklı çizikleri olduğu için kabul edeceklerini sanmıyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 hayır garanti kapsamında,ancam topuzun benden kaynaklı çizikleri olduğu için kabul edeceklerini sanmıyorum. bende deri kısmında soyulma olduğu için değişim yapılmıştı şansınızı deneyin isterseniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 deri değilde üstündeki şeffaf parçada çizikler var,o kadar sıkıntı değil aslında, dün denedim bir türlü çıkaramadım çok sıkı,birde söktüğümüzde hizalamayı nasıl ayarlıcaz o kafama takılıyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yusuf Şerbetçi Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Ben şöyle bişey istiyorum uyumlu gözüküyor ama güvenemiyorum. http://www.ebay.com/itm/FORD-GEAR-SHIFT-KNOB-WITH-GEAR-INDICATOR-MUSTANG-2010-2014-FIESTA-2011-2014-/271487582960?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Year%3A2013%7CMake%3AFord&hash=item3f35ebc2f0&vxp=mtr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Senol Guven Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 vitesin kaçta olduğunu gösteriyor, oldukca şık,ancak fiyata göre işlevselliği nasıl olur,güvenmek zor biraz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Mayıs 23, 2014 deri değilde üstündeki şeffaf parçada çizikler var,o kadar sıkıntı değil aslında, dün denedim bir türlü çıkaramadım çok sıkı,birde söktüğümüzde hizalamayı nasıl ayarlıcaz o kafama takılıyor. normalde, yapıştırıcısı var(Loctile), belli turda çevirip gözle hizalıyorsunuz. Ben aydınlatmalıyı takarken çevirebildiğim kadar çevirdim, o şekilde hizaladım, çok sıkı olduğundan normal kullanımda kayıp hizası bozulmuyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Gökhan ADIGÜZEL Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Haziran 11, 2014 ben de insignia kokpiti isil isil derdim. bu daha guzel gorunuyor Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 (düzenlendi) Fotografları göremiyorum. Birde tam olarak nasıl değiştiriyorsunuz? Açıklama yapabilir misiniz? Ocak 7, 2016 Onur Olca tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 2 dakika önce, Onur Olca said: Fotografları göremiyorum. Birde aranızda hiç vites körüğünü çıkartan var mı? Düzenlendi tekrar kontrol edin lütfen. Sebebi: http://www.focusclubtr.com/announcement/8-önemli-mutlaka-okuyunuz-görünmeyen-resimler-hakkında/ Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Onur Olca Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 7, 2016 4 dakika önce, Yakup Çağatay said: Düzenlendi tekrar kontrol edin lütfen. Sebebi: http://www.focusclubtr.com/announcement/8-önemli-mutlaka-okuyunuz-görünmeyen-resimler-hakkında/ Teşekkür ederim Yakup Bey, Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Halil Gürsoylar Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 18, 2016 On 22.11.2013 at 16:44, Basri Kavsa said: vites körüğünün içinde tesisatı hazır sadece soketini takıyorsun ve bitiyor:) ben de aldım bundan emme gercekten soket nerde fotograf mümkün mü? whatspp olursa daa ii olur özelden attım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Sergen Kesgin Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 20, 2016 Benim arkadaşda aldı ondada soket bağlantı kablosu yok titanyum,trend mi fark ediyo acaba Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serdar yaman Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Servislerde bulabilirsiniz Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Emir Öztürk Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 31, 2016 Tüm focuslar için geçerli mi trend x içinde aynimidir. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Ne yardan ne serden. Hem cam gibi dokunmaya devam hem de karbon görünümlü Burada çok güzel parçalar oluyor. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap