Yahya Akman Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Ne yardan ne serden. Hem cam gibi dokunmaya devam hem de karbon görünümlü [emoji3] Burada çok güzel parçalar oluyor. SS tuning çok iyi çalışmalar yapıyorda. Hani bize faydası nerde. [emoji41] Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 41 dakika önce, Yahya Akman yazdı: SS tuning çok iyi çalışmalar yapıyorda. Hani bize faydası nerde. İlla ki olur 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Misafir Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 19, 2017 Kaplamanın (artık kumaş mı, deri mi, sentetik bişey mi bilmiyorum) elinizin teri vs ile kirlenip leş bir görüntü alacağını düşünüyorum. Komik şeyler bunlar ya girmeyin derim O ne öyle nubuk ayakkabı gibi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Ne yardan ne serden. Hem cam gibi dokunmaya devam hem de karbon görünümlü [emoji3] Burada çok güzel parçalar oluyor. Ss tuning sanirim yurt disinda. Alisveris de gumruk vergisi vs dahil olacak demi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 1 dakika önce, Resul özdemir yazdı: Ss tuning sanirim yurt disinda. Alisveris de gumruk vergisi vs dahil olacak demi. Tabii, y.d. alışverişlerinde 35 euro üstünde Avrupa'dan gelirse %18 diğer yerlerden %20 vergi geliyor. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 21, 2017 Tabii, y.d. alışverişlerinde 35 euro üstünde Avrupa'dan gelirse %18 diğer yerlerden %20 vergi geliyor. Tesekkurler Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 arkadaşlar bu gün gidip servisten almış olduğum focus 3 aydınlatmalı vites topuzunu takayım dedim ancak kablo soketini bulamadım ,montaj kılavuzundaki yeri didik didik ettim ama nafile nerededir bu soket bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 2 dakika önce, Fatih S. yazdı: arkadaşlar bu gün gidip servisten almış olduğum focus 3 aydınlatmalı vites topuzunu takayım dedim ancak kablo soketini bulamadım ,montaj kılavuzundaki yeri didik didik ettim ama nafile nerededir bu soket bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. sizinkinde yoksa kablo çektirmeniz gerek Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 27, 2017 arkadaşlar bu gün gidip servisten almış olduğum focus 3 aydınlatmalı vites topuzunu takayım dedim ancak kablo soketini bulamadım ,montaj kılavuzundaki yeri didik didik ettim ama nafile nerededir bu soket bilen var mı?Yardımcı olursanız sevinirim iyi akşamlar. Topuza gelen soket aslında bir ara kablo diyebiliriz. O soketin diğer ucu vites robotunun altında başka bir soket ile birleşiyor. Eğer bu ara kablo yok ise hiç uğraşmayın. Çakmaktan alın elektriği. Ha yok arkadaş orj sistemle çalışmasını istiyorum derseniz o ara soketli kabloyu temin etmeniz şart. Bende de yoktu ara kablo. Ama aldığım arkadaşta fazladan olduğu için orj şekilde montajını yaptım. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Çakmaktan olursa kontak kapatınca yanmaya devam eder bcm kesene kadar. Ben alt tesisattan deneyerek biyer bulup çekmiştim. 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Osman Türkol Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 6 saat önce, Ozan Kar yazdı: Çakmaktan olursa kontak kapatınca yanmaya devam eder bcm kesene kadar. Ben alt tesisattan deneyerek biyer bulup çekmiştim. Tavan lambasının sigortasına bağlasak olmaz mı? --1 dakika sonra eklendi-- Şu vites topuzuna el atacam.Bende kendim yapıcam ışıklısını sordum 300 tl dediler bu nedir loooo Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Tuncay A. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Bahsettiğiniz ara kablo, 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Ozan Kar Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 23 dakika önce, Osman Türkol yazdı: Tavan lambasının sigortasına bağlasak olmaz mı? --1 dakika sonra eklendi-- Şu vites topuzuna el atacam.Bende kendim yapıcam ışıklısını sordum 300 tl dediler bu nedir loooo Olur abi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Fatih S. Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ocak 28, 2017 servisten dün aldım 230 tl bilginiz olsun. --3 dakika sonra eklendi-- 3 saat önce, Tuncay A. yazdı: Bahsettiğiniz ara kablo, inat ettim bu gün dağıtacam ortalığı. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap