Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 (düzenlendi) Jant seçeneklerini ve bu kataloğu unutun. Aynısı olmaz kesinlikle altı üstü sonu ve sürücü asistan eklenecek mevcut kataloga. İsteyen zaten ford shiwroomlarindan jant alabiliyor.katalog olması lazım değil bunu unutmayalım tabi tüm seçenekler yok. Türkiye burası ve premium sınıf da değil. Beklemek hayal olur. Onu diyom bende jantlar var zaten hatta ben gördüm 18 inç focus jantı hemde orjinal..Ford yazıyordu...Fakat takımı 1850 tl idi...5 kollu 18 İnç....Fakat o kataloğun arka sayfasındaki teknik veriler ve donanım özellikleri bölümü değişik çıkacak,bizde daha az seçenek var çünkü...Bunun dışında Sony,kör nokta,sürüş takip asistanı,adaptif far ve hız sistemi gibi ek özelliklerde katalogda yer alacakmış... Ağustos 6, 2011 ROCKERROLLER tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 1850 jant fiyatı birde lastik fiyatı var... Onu diyom bende jantlar var zaten hatta ben gördüm 18 inç focus jantı hemde orjinal..Ford yazıyordu...Fakat takımı 1850 tl idi...5 kollu 18 İnç....Fakat o kataloğun arka sayfasındaki teknik veriler ve donanım özellikleri bölümü değişik çıkacak,bizde daha az seçenek var çünkü...Bunun dışında Sony,kör nokta,sürüş takip asistanı,adaptif far ve hız sistemi gibi ek özelliklerde katalogda yer alacakmış... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 6, 2011 1850 tl gayet ucuz dışarda 16 dandirik jantlar 1000 tl. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Onu diyom bende jantlar var zaten hatta ben gördüm 18 inç focus jantı hemde orjinal..Ford yazıyordu...Fakat takımı 1850 tl idi...5 kollu 18 İnç....Fakat o kataloğun arka sayfasındaki teknik veriler ve donanım özellikleri bölümü değişik çıkacak,bizde daha az seçenek var çünkü...Bunun dışında Sony,kör nokta,sürüş takip asistanı,adaptif far ve hız sistemi gibi ek özelliklerde katalogda yer alacakmış... ooo dostum adaptif far damı geliyor ben mi yanlış anladım...!!! .... ve ayrıca adaptif hız sistemi öyle mi!... (yoksa o adaptif far dediğin uzun far asistanı olmasın) işte o zaman alırım focusu.. bir de 17 jant.. griye bitek my touch kalıyor... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 tabela okuma sistemi tünel algılayıcı falan da varmı? en son gelecek olan güvenlik özelliklerinde Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Bora A. Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 ooo dostum adaptif far damı geliyor ben mi yanlış anladım...!!! .... ve ayrıca adaptif hız sistemi öyle mi!... (yoksa o adaptif far dediğin uzun far asistanı olmasın) işte o zaman alırım focusu.. bir de 17 jant.. griye bitek my touch kalıyor... Adaptif far dediğim otomatik kısauxzun far olayı...far asistanı yani evet... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
M. Fenkli Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 7, 2011 Adaptif far dediğim otomatik kısauxzun far olayı...far asistanı yani evet... adaptif far diyince o sağa sola dönebilen sürüşe duyarlı farlar varya onlar adaptif... ben onu zannettim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Dr.Mert Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ağustos 21, 2011 He ya,burada da varmış aynı konu Yakuptan da hiçbişey kaçmıyor 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 17, 2011 Yeni Katalog çıkmış, Artılar Powershift şanzuman eklenmi Comfort Donanım eklenmiş Daha doğru açıklamalar gelmiş Eksiler Bazı görsel hatalar mevcut (far iç kısımlar abd olmuş, Titanium Teyp üstü ekran yine hatalı ) Buradan veya ford.com.tr'den indirebilirsiniz.. Link; http://www.multiupload.com/VLHJ0L7YBJ Focus Club Tr Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Megaupload.com'a erişimde yasaklandı sonunda. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Ben şu an girebiliyorum? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Onu diyom bende jantlar var zaten hatta ben gördüm 18 inç focus jantı hemde orjinal..Ford yazıyordu...Fakat takımı 1850 tl idi...5 kollu 18 İnç....Fakat o kataloğun arka sayfasındaki teknik veriler ve donanım özellikleri bölümü değişik çıkacak,bizde daha az seçenek var çünkü...Bunun dışında Sony,kör nokta,sürüş takip asistanı,adaptif far ve hız sistemi gibi ek özelliklerde katalogda yer alacakmış... Şahsen ben piyasada olmayan bir jantı satın almayı tercih etmem. Tedarikçi olarak Otosanın eline düşüyorsunuz. Onunda hazır stoğunda varsa. Hadi var diyelim, arkası gelecekmi? HAdi sipariş verdiniz diyelim ne kadar zamanda gelecek? Bunlar ilk alım sürecinde görece tolere edilebilir şeyler ama birde kaza durumunu falan düşünün. Varsayalım akşam bir rögar kapağını görmediniz ve jant ezildi büzüldü. Eğer stoklarında yoksa en az 15-20 gün beklersiniz ki o bile acil siparişle olur ancak. Zatne fiyatı pahalı birde acil çekildimi sipariş oh oh oh.. Ben almayayım. Vakti zamanında bir yetkili servisin kendi aracı için nasıl 5 kollu mondeo 2.5T jantı aradığını ve bulamadığını gayet iyi bildiğim için o işlere hiç girmeyeyi tercih ederim. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
A. Uğurcan Uğur Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Multiupload'daki direct download linkinde bir sorun yok fakat altındaki Megaupload linkine tıkladığımda mahkeme kararıyla engellemiştir yazısı çıkıyor.Eğer siz ulaşabiliyorsanız muhtemelen DNS ayarlarınız farklıdır Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertol Kip Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Otomatik DNS benimki. Belki kablonet daha uyanmamıştır.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 19, 2011 Megaupload aylardır kapalı belki yıllar DNS ile son bir kaç gün daha kullanabilirsiniz. Sansür bir kaç gün içinde başlayacak, ondan sonra VPN hizmeti ile bu sitelere erişim sağlayabilirsiniz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap