Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 1 dakika önce, Resul özdemir yazdı: Abi senin arabayi gizli gizli takip ediyorum. Bende boyattim tampon ve maspiyerleri. Ama olmadi Orj 17jant dene istersen. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Bu makyajli kasalar biraz tuhaf. Herkes bu nasil focus diyor tepe ustu duruyor diye alay ediyorlar. Gerci yola cikinca benim girdigim viraja onlar 30 km/s yavaslayip oyle giriyorlar[emoji23] Abi jant isine bulastiktan sonra bn 18 takmayi dusunuyorum. 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Serkan Karakoca Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 3.5 cm basık soğuk press 18" oem jantlar 2 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Resul özdemir Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Ekim 5, 2016 Gayet guzel olmus. Ama yay jant lastik hepsi cok para. Istedigim sey aracimim camurluk davlunbazi ile lastik tabani arasinda 3 cm kadar bosluk olsun. Hepsi bu. Tamamen gorsel. Yoksa suan takili olan yay ve jantlardan cok memnunum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap