Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 O paralara Xeon workstation alınır yahu. Şaka gibi fiyatlar bunnar. Xeon workstationla ne kadar oyun oynanır? Bilmediğimden soruyorum cidden. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Xeon workstationla ne kadar oyun oynanır? Bilmediğimden soruyorum cidden. Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin. Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Eskiden düzgün ekran kartı takamadığın için oynayamazdın. Şimdinin workstationlarına high end dahil tüm performans ekran kartları takılabiliyor. Gerisi zaten cpu ram disk. Ortalama veya ortalama üstü PClerde tüm fanların açık oyun oynamaya çalışırken bu tip aletlerde umursamaz bir şekilde oyun oynayabilirsin. Daha anlayacağın dilden konuşursak birisi 1.6 TDCI diğer M550Xd. Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Yok artık. Kaçırdığımız bir nokta kesinlikle var. Zaten focus ile M550xd'yi aynı cümlede kullanman bile bir abartı olduğunun somut kanıtı da fiyat olarak anakart,işlemci,ram üçlüsüne bir workstation parası vermiş olabilirim ben son upgrade'im sırasında. Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı! Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
taner eviş Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Workstation olarak middle-end bir workstation aldım 2900 TL civarında birşeye geldi. Üstünde ekran kartı yoktu ben alıp taktım. Muhtemelen bir 5-10 sene kullanırım kaşıntı tutmazsa. abi benim üst limitim oydu fazla kasamadım kendimi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Baa bi link atıversene abi bir ara aldığın workstation'ı ve ekran kartını. Hayattan soğutucan beni az kaldı! http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda. Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım. abi benim üst limitim oydu fazla kasamadım kendimi OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 http://www.fujitsu.com/tr/products/computing/pc/workstations/superior/celsius-r920/ E5-2643 işlemcili, içinde SAS Sata disk geliyor onu çıkarıp yerine SSD taktım. DDR3 8G ramli geldi, bendeki 1600Mhz ramleri taktım 24G falan olması gerek şuan. 8G olsada yeter çoğu kullanımda. Ekran kartıda ati 6600 serisi birşey. Fazlasıyla yetiyor. Bir ara 7950 alacağım. OEM yerine Marka birşey al sesi soluğu çıkmasın. Dahada ucuza gelecektir kesin. An itibariyle bixenon'ların yerine workstation'ını çalmaya karar verdim. Ofiste mi duruyor bu? Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 An itibariyle bixenon'ların yerine workstation'ını çalmaya karar verdim. Ofiste mi duruyor bu? İlla bişeyler gidicek yani. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 İlla bişeyler gidicek yani. Bir workstation'ı bize çok gördüysen götürmeyelim abi 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Bir workstation'ı bize çok gördüysen götürmeyelim abi http://www.tilera.com/sites/default/files/productbriefs/TILE-Gx8072_PB041-02.pdf şu aletten alırsan bana hemen bendeki workstationdan alabilirim sana Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Mertcan Çelik Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 6, 2013 http://www.tilera.com/sites/default/files/productbriefs/TILE-Gx8072_PB041-02.pdf şu aletten alırsan bana hemen bendeki workstationdan alabilirim sana Sanayide yaptırırık 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap