Türker Taş Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 merhaba arkadaşlar bu modifiye işinden pek anlamıyorum ve onun içinde yardımınıza ihtiyacım var.Ön Arka difüzor marspiyerler spoiler camlar için krom çıtaları değiştirmek istiyorum.Aracıma daha sportif bir hava katmak için fikirlerinizi bekliyorum. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Cem Durna Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 maddi durumun musayitse st tampon marsbiyer spoiler ve jant al tak. en kral modifikasyon bence 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Öncelikle ne o uzun başlığınızda ne de o uzun araç profil tanıtımınızda araç karoseri girilmiş, bu sebeple nasıl tavsiye edeceğiz bilemiyorum. İyisi mi önce onları tamamlayım ardından daha önce yapılmış çalışmalara bir bakın derim. Keyifli forumlar Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Türker Taş Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Yazar Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 ford showroomlarinda gördüğumde şeker kırmızıydı focus hoş duruyordu.AMa azıcikta fark olsun istedim.Pcden girersem foto atarim bayide gördügüm modifileli aracı Bayiinin verdiği fiyat tahmini 2500 3000 arasındaydi st tarzı uyguladığimızda fiyatı kabaca ne olur aracım 2013 hatcback focus titanium smart 1.6 duratec Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap