ismail durmaz Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Oluşturma zamanı: Kasım 26, 2013 Arkadaşlar bugün fark ettim ön farlarda buğu oluşuyor bu normal mi yoksa servise gitmelimiyim Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 O. Fatih Yurter Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Normal değil su damlacıkları var mı içinde peki. Havasını alıp delik nerdeyse kapatmak lazım Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Yakup Ç. A. Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 26, 2013 Buğu kalıyor ve iz yapıyorsa hatalıdır servis'e buğulu zamanda gidip değişim isteyin. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Bekir B. Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Kasım 27, 2013 Resimleyip bir servis ziyareti gerek.... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Geçenlerde yoğun kar yağışı olduğunda benim sağ farda yaptı buğu.Ben normaldir diye düşünmüştüm.Buğulandığı anda servise uçacağım o halde.Teşekkürler. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Benim arabamda her iki fardada oldu hemen fotolarini çekip ertesi gün services gittim ford Otosan a mail atildi kabul edilmedi. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Servet Ö. Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Benim arabamda her iki fardada oldu hemen fotolarini çekip ertesi gün services gittim ford Otosan a mail atildi kabul edilmedi. Gerekçe göstermişer mi? 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Coşkun Avcu Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 (düzenlendi) Benim eski yadigarda bırakın buğuyu, yağmur yağınca stoplar yarıya kadar su doluyodu... Peugeot servisi vakumlayıp onarmaya çalıştı ama yapamadı, ben de öyle idare ettim. Aralık 23, 2013 Coşkun Avcu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 oğuz mete Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Buğu halindeyken servise gidin servis kendileri resim çekip merkeze yolluyor eğer ordan onay çıkarsa sipariş verilip değişim gerçekleşir... Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Nebi Yüksek Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 23, 2013 Gerekçe göstermişer mi? Olabilirmis normalmis Işte bugulu resimler Buna olabilir dediler ve hic bir işlem yapmadilar. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Çağlar Sertan KASIMOĞLU Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 24, 2013 Buğu oluşabilir. Bmw 7 serisi alsanız da olacaktır. Tata alsanızda. Önemli olan buğuyu su haline dönüştürüp dönüştürmediği. Çok buğu yapıyorsa su olarak dibe iner ve orda kalır. Her aracı çalıştırdığınızda motorun sıcaklığı ile buğu yapar o su. O zaman hatalıdır. Ki bunun çok rahat farkına varırsınız her motor ısınmasında camda buğu olur. Fotoğraftaki gibi az buğu olursa ki oluyor her araçta gerekli şartlar sağlandığında farlar yakıldığında buharlaşır ve farın arkasındaki ventillerden çıkar.. Suyun dibe çökmesi durumuda olmaz. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Misafir Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 28, 2015 Geçtiğimiz haftalarda ve bu akşam aynı problem bende de oluştu, yarın servise gideceğim zaten bu konuyuda bir soracağım, tekrar haber ederim.. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mertcan Ateş Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Farın buğunlaması normal ama buğunun belli bir sürede çözülmesi gerekir. Havalandırma sistemlerinde sorun var demekki. Yetkili servisten buğu yapan farın değişmesini talep edin. Normal birşey deyip sizi geçiştirmeye çalışacaklardır. Hakkınızı sonuna kadar arayın. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Mert Yürüyen Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 buğu yapan farın değişmesi neden gereksin? Buğu far yandıktan bir süre sonra geçiyorsa bir sorun yoktur, basit fizik kuralları... ha ama buğu geçmiyor far tasına su iniyorsa o zaman servise ekşimek gerekir 4 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Gürkan Çakıroğlu Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 24 dakika önce, Mert Yürüyen said: buğu yapan farın değişmesi neden gereksin? Buğu far yandıktan bir süre sonra geçiyorsa bir sorun yoktur, basit fizik kuralları... ha ama buğu geçmiyor far tasına su iniyorsa o zaman servise ekşimek gerekir aynı fikirdeyim... 1 Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
0 Doğan Kurban Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Raporla Share Yanıtlama zamanı: Aralık 29, 2015 Farların çoğunluğunda havalandırma delikleri bulunur. Bu delikler içeride buğu oluştuğunda buğunun geçmesine yardımcı olur. Araba yıkarken çok yakından basınçlı su sıkılırsa bu kanallar su dolup uzun süreli buğuya neden olabilir. Araba yıkanırken uzaktan su sıkılması faydalı olur. @Mert Yürüyen zaten söylemiş. Buğu yapabilir ama geçmiyorsa sorun vardır. Ve bunlar daha önce çok defalarca konuşuldu. Yorum bağlantısı Diğer sitelerde paylaş More sharing options...
Soru
ismail durmaz
Arkadaşlar bugün fark ettim ön farlarda buğu oluşuyor bu normal mi yoksa servise gitmelimiyim
Yorum bağlantısı
Diğer sitelerde paylaş
Bu soruda 17 cevap bulunuyor
Önerilen Mesajlar
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap